Melankolin ska hängas ut som ett as

2016-05-29 @ 15:59:39 | Permalink | Allmänt
Hej på er!!
 
Spenderade en helg i Helsingborg på hotell och som jag älskar att exakt allt är grönt. Att solen bränner på ryggen och att man behöver ta med sig solglasögon överallt. Jag har inte skrivit här på ett tag, jag har haft ganska mycket att göra både på jobb och utanför det. Mycket tankar och bollar i luften och mycket planering.
 
min mobil som jag fotograferar många bilder med gick även sönder men är nu tillbaka!! Så en stor anledning till att jag varit borta är pågrund utav att jag gärna vill ha livliga och intressanta inlägg att komma med. En text och en bild att vila ögonen på. Så här har ni två biler från lördagen; vi turade till helsingör
Jag & michael köpte färska jordgubbar och alla njöt utav värmen och ledigheten. Sen är både helsingborg och helsingör så fina städer.
En tid nu har jag gått runt som på helspänn. Det var längesedan jag kände att jag kan sätta mig ner och slappna av helt i hjärnan. Så jag jobbar mycket på det nu, jobbar mycket med mig själv och på att just intala mig själv att vissa saker är okej och att vissa saker går till överdrift. Som tillexempel:
 
Pengar är inte allt, låt inte snålhet hindra dig från att leva
Även om det ibland tar emot att hitta på bestyr som att åka till en restaurang eller liknande så måste jag få inprentat i huvudet att det är okej att njuta och spendera pengar utan att tro att livet går under. Jag är väldigt eftertänksam när det gäller ekonomi och jag sorterar gärna ut, sparar mycket och spenderar helst bara på saker jag verkligen måste spendera på. Bra tänk men ett tänk som kan gå till överdrift!
 
Stressa inte, samla inte på dig onödiga måsten
När jag kommit hem från mitt jobb andas jag ut, klappar mig på min axel och intalar mig själv att jag varit produktiv, den känslan är nämligen en utav de bästa känslorna jag vet. Men när jag inte har varit "produktiv" på några timmar börjar mina fingrar klia. Någonting jag måste inse är att jag måste försöka vara ledig när jag är ledig. Det är så himla viktigt att inte dra på sig onödiga måste för att känna sig behövd och duktig. 
 
Ta vara på allt
En sak jag varit ganska bra på om jag får säga det själv. När jag går hem på kvällen och klockan är 21:15 njuter jag utav att luften är varm och att kvällen är ljus. Av doften från blommorna jag går förbi och utav de orange-gula ljuset som spridit sig från solen. Eller som när vi låg i sängen och åt ben&jerrys i morgon rockar på hotellet framför en dålig film. Det är så himla viktigt, att ta vara på allt och att spara alla minnen!! Det är så otroligt fint att tänka på när man känner sig som mest meningslös.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback