En fredagslista!

2016-03-18 @ 16:39:00 | Permalink | Allmänt
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

om jag inte hette Cassandra skulle jag...

 

oj, jag har inte lagt så mycket tanke i ett önske-namn. Mina föräldrar funderade på Rebecca eller Cornelia om jag minns rätt, men jag trivs med mitt namn tror jag!

 

 

om jag bara fick lyssna på en artist/ett band resten utav livet skulle jag...

 

den var inte heller lätt!! hm, jag älskar John Mayer's röst, och därför blir de flesta låtar han gör bra. Men sen är  Coldplay ett rätt bra to-go-to band, då de har både peppiga och deppiga melodier. Det finns säkert hundratals fler, men för att förkorta detta får det räcka för nu.

 

 

om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag...

 

jag hade gärna ändra min längd ett ypperligt litet steg längre. Det är så så så svårt att hitta byxor som passar i längden, och kjolar som slutar där de ska och inte nere vid mina anklar. Jag är 1,58 meter lång så jag är inte väldans kort, men jag hade gärna varit fem eller sex centimetrar längre. 

 

En annan sak jag hade velat ändra på är mitt hår, åh jag har så skandinaviskt tunnt och blondt hår. Jag hade gärna haft tjockare hårstrån och längre svall, för då hade jag kunnat klippa det utan att oroa mig för att det inte kommer ta femtio år för det att växa ut igen!!

 

 

 

om jag skulle byta jobb i morgon skulle jag...

 

om jag fick välja mellan vad jag ville så hade jag antingen startat ett eget företag, som till exempel Hannah & Amandas "Perfect day". Så himla fint att ha ett företag med sin bästa vän (eller i det fallet syster). Och sen bara utveckla det vart man vill!! Annars hade jag nog velat illustrera och fotografera, jag älskar ju sånt kreativt.

 

 

om jag hade en superkraft skulle det vara...

 

jag har alltid drömt om att flyga, så det hade varit häftigt. Inte med vingar eller något hjälpmedel, lite mer som stålmannen, han bara flyger utan någonting. Det hade varit världskul!

 

 

om jag hade fem miljoner skulle jag...

 

jag hade köpt min egna lägenhet och inrett den sån himla fint, sen hade jag använt en del av pengarna till en resa med de jag älskar allra mest, min familj och de närmaste guldklimparna i mitt liv. Sen hade jag sparat en del, framtiden ni vet. Och resten hade jag skänkt till diverse välgörenhetsorganisationer, det behövs alltid.

 

 

om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag...

 

jag är verkligen inte den som kan skådespelare, jag och film över huvud taget. Jag älskar att se på film, men jag snappar inte upp namn och skådespelare, det är inte någonting som intresserar mig så värst, så den där kan jag inte svara på! 

 

 

om jag skulle spela ett instrument jättebra...

 

skulle jag vilja spela piano, tror jag. Det hade varit super coolt att kunna spela sådär klassiskt på piano som de gör i filmer, och i hotell lobby's på vissa ställen, eller restauranger. Det ser så lätt ut men gud vad svårt det är.

 

 

om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag...

 

jag skulle vilja bo i en stad där det finns mer möjligheter, om det ska va för resten av mitt liv vill jag nog ändå bo i Sverige, men kanske i göteborg? Det är lixom en storstad men ändå inte Stockholm? Det skulle nog vara mitt svar.

 

 

om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag...

 

nej nej nej jag avskyr den frågan!! Det kvittar vad jag hade valt för jag hade blivit så himla offantligt trött på det inom ganska kort tid. Det finns inte något bra svar här. Men någonting som man kan variera mycket, kanske pasta med någon pasta sås. Där kan man välja mellan massvis med olika sorter, carbonara, köttfärssås, spenat och lax röra (så-gott)

 

 

om jag var tvungen att vara otrogen med någon skulle jag...

 

det hade jag nog aldrig kunnat vara, men sen har jag aldrig varit i den sitsen. Det är svårt då, jag har mina små kändis-crushar men jag hade aldrig kunnat vara just o-t-r-o-g-e-n men någon. Hade jag inte haft en kärlek hade jag nog kunnat radda upp ett par som jag gärna hade "träffat" haha. 

 

 

om livet tog slut på söndag skulle jag...

 

jag hade nog bara velat umgås med mina vänner. Nu är det två och en halv dag till söndag. Så jag hade nog spenderat en dag genom att dansa och umgås med mina vänner, avslutat med att sova över. Sen hade jag nog velat ha en dag i lyx, spa och god mat, dricka dyr champange och unna mig hur livet ljuva liv känns. 

 

Jag hade berättat för alla jag älskat om bra de är, och hur älskade de är av mig. Sen har jag inga fler tankar om vad jag hade velat göra, synd att jag bara fick två och en halv dag/ar på mig lixom. Lite snålt, skulle gjort denna fråge-listan i måndags istället, då hade jag kunnat rabbla upp lite äventyr man iallafall hade hunnit!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback