Fladdriga byxor och nude lips

2016-03-29 @ 11:20:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Hej, hallå, hur mår ni? sån period-bloggare jag är, känner mig väldigt oengagerad ena dagen, andra dagen vill jag göra bloggen privat, andra gånger sitter jag och gör tre inlägg på raken (som dessvärre blir halvfärdiga och som ofta förblir halvfärdiga). Ibland är det lustigt när jag kikar in på statistiken och ser dessa små personerna som varje dag tittar in här, sånna guldkorn ni är!!
Här är jag, i min nya polotröja från Bikbok, med lufttorkat nytvättat hår och med mitt nya liquid lipstick från Kat Von D. Gud vad fint det är!! skulle vilja köpa alla hennes produkter, men pengarna räcker dock inte till där. Det jag bär på bilden heter "Lolita" och är en perfekt blandning mellan rosa-nude och brun-nude, färgen drar även åt det kalla hållet, det tycker jag om!
 
Här står jag i min spegel med mina nya supersköna fladdriga svarta byxor från Zara. så-himla-nöjd med mitt köp. såg ut såhär när jag hälsade på hos farmor och farfar över påskmiddagen i helgen, kände mig perfekt snygg-bekväm. 
 
 

En fredagslista!

2016-03-18 @ 16:39:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

om jag inte hette Cassandra skulle jag...

 

oj, jag har inte lagt så mycket tanke i ett önske-namn. Mina föräldrar funderade på Rebecca eller Cornelia om jag minns rätt, men jag trivs med mitt namn tror jag!

 

 

om jag bara fick lyssna på en artist/ett band resten utav livet skulle jag...

 

den var inte heller lätt!! hm, jag älskar John Mayer's röst, och därför blir de flesta låtar han gör bra. Men sen är  Coldplay ett rätt bra to-go-to band, då de har både peppiga och deppiga melodier. Det finns säkert hundratals fler, men för att förkorta detta får det räcka för nu.

 

 

om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag...

 

jag hade gärna ändra min längd ett ypperligt litet steg längre. Det är så så så svårt att hitta byxor som passar i längden, och kjolar som slutar där de ska och inte nere vid mina anklar. Jag är 1,58 meter lång så jag är inte väldans kort, men jag hade gärna varit fem eller sex centimetrar längre. 

 

En annan sak jag hade velat ändra på är mitt hår, åh jag har så skandinaviskt tunnt och blondt hår. Jag hade gärna haft tjockare hårstrån och längre svall, för då hade jag kunnat klippa det utan att oroa mig för att det inte kommer ta femtio år för det att växa ut igen!!

 

 

 

om jag skulle byta jobb i morgon skulle jag...

 

om jag fick välja mellan vad jag ville så hade jag antingen startat ett eget företag, som till exempel Hannah & Amandas "Perfect day". Så himla fint att ha ett företag med sin bästa vän (eller i det fallet syster). Och sen bara utveckla det vart man vill!! Annars hade jag nog velat illustrera och fotografera, jag älskar ju sånt kreativt.

 

 

om jag hade en superkraft skulle det vara...

 

jag har alltid drömt om att flyga, så det hade varit häftigt. Inte med vingar eller något hjälpmedel, lite mer som stålmannen, han bara flyger utan någonting. Det hade varit världskul!

 

 

om jag hade fem miljoner skulle jag...

 

jag hade köpt min egna lägenhet och inrett den sån himla fint, sen hade jag använt en del av pengarna till en resa med de jag älskar allra mest, min familj och de närmaste guldklimparna i mitt liv. Sen hade jag sparat en del, framtiden ni vet. Och resten hade jag skänkt till diverse välgörenhetsorganisationer, det behövs alltid.

 

 

om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag...

 

jag är verkligen inte den som kan skådespelare, jag och film över huvud taget. Jag älskar att se på film, men jag snappar inte upp namn och skådespelare, det är inte någonting som intresserar mig så värst, så den där kan jag inte svara på! 

 

 

om jag skulle spela ett instrument jättebra...

 

skulle jag vilja spela piano, tror jag. Det hade varit super coolt att kunna spela sådär klassiskt på piano som de gör i filmer, och i hotell lobby's på vissa ställen, eller restauranger. Det ser så lätt ut men gud vad svårt det är.

 

 

om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag...

 

jag skulle vilja bo i en stad där det finns mer möjligheter, om det ska va för resten av mitt liv vill jag nog ändå bo i Sverige, men kanske i göteborg? Det är lixom en storstad men ändå inte Stockholm? Det skulle nog vara mitt svar.

 

 

om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag...

 

nej nej nej jag avskyr den frågan!! Det kvittar vad jag hade valt för jag hade blivit så himla offantligt trött på det inom ganska kort tid. Det finns inte något bra svar här. Men någonting som man kan variera mycket, kanske pasta med någon pasta sås. Där kan man välja mellan massvis med olika sorter, carbonara, köttfärssås, spenat och lax röra (så-gott)

 

 

om jag var tvungen att vara otrogen med någon skulle jag...

 

det hade jag nog aldrig kunnat vara, men sen har jag aldrig varit i den sitsen. Det är svårt då, jag har mina små kändis-crushar men jag hade aldrig kunnat vara just o-t-r-o-g-e-n men någon. Hade jag inte haft en kärlek hade jag nog kunnat radda upp ett par som jag gärna hade "träffat" haha. 

 

 

om livet tog slut på söndag skulle jag...

 

jag hade nog bara velat umgås med mina vänner. Nu är det två och en halv dag till söndag. Så jag hade nog spenderat en dag genom att dansa och umgås med mina vänner, avslutat med att sova över. Sen hade jag nog velat ha en dag i lyx, spa och god mat, dricka dyr champange och unna mig hur livet ljuva liv känns. 

 

Jag hade berättat för alla jag älskat om bra de är, och hur älskade de är av mig. Sen har jag inga fler tankar om vad jag hade velat göra, synd att jag bara fick två och en halv dag/ar på mig lixom. Lite snålt, skulle gjort denna fråge-listan i måndags istället, då hade jag kunnat rabbla upp lite äventyr man iallafall hade hunnit!


Positivitet

2016-03-09 @ 20:53:33 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
 
 

planerat, planerat och planerat, ring en bunt med samtal, gjort klart projekt som skulle göras klart, darrat av förväntan, förvirring och fasa. Nu har det hänt igen, jag har gått på autopilot, skönt, eller kanske inte så skönt när det kommer ikapp en senare. Men någonting jag har haft, det är ett otroligt flyt, och en så himla stor vilja. Det enda jag har gjort den senaste tiden det är att ha kämpat. nu försöker vi tänka positivt och kör en "bra saker som hänt på sistone lista".
♥ beställt en omgång makeup-geek ögonskuggor (kommer om ca en vecka!!)
 
♥ tog tag i mitt lilla liv och gick till arbetsförmedlingen och mötte lite utav en rädsla, hade ett möte (avskyr möten) 
 
♥ min kreativa sida som har hittat tillbaka
 
♥ det där doftljuset i"watermint melon" som är så frisk och gott!!
 
♥ att min dator äntligen slutat krångla, den har varit väldigt väldigt långsam ett bra tag
 
♥ att jag är fin som jag är
 
 
♥ att det snart är helg och jag ska mysa med min kära vän
 
♥ jag har kommit på att jag är otrologt bra på multi-tasking, väldigt bra kompetens det där
 
♥ att jag har så mycket planer, ibland kan det vara rörigt att ha mycket på gång. Men samtidigt är det så skönt, så mycket skönare än när det står stilla. Jag älskar att planera, uppfylla och komma framåt. Så himla värt det för själen.