Löftet

2016-06-05 @ 18:25:36 | Permalink | Allmänt
En sak jag kom på!! Jag har glömt visa er min allra första (och troligtvis inte sista) tatuering! Den sitter på min vänstra arm ovanför armvecket.
 
För mig har att tatuera sig varit någon avlägsen dröm, jag har kikat på tatueringar på min pinterest och tänk att jag måste måste måste ha en. Men det har aldrig gått till den gränsen där jag ens har tittat efter en bra tatueringsstudio eller ens haft en tanke på att göra det inom en snar framtid. Men så en dag sa jag för mig själv att nu är det dags. 
Jag och min fina vän hade pratat om en "pinky promise" tatuering ett litet tag och vips så hade vi bokat en tid. Jag är så otroligt nöjd tröts att många konstigt nog säger att det ser ut som en insekt (hur kan det se ut som en insekt???). Detta är en vänskaps tatuering, samt en tatuering med en innebörd för mig själv också.
 
En liten påminnelse om att vara sann mot mig själv, en löftes tatuering om att alltid tro mig mig själv och om att påminna mig om att jag har lovat mig själv att alltid kämpa trots att allt känns dumt och trasigt. Så där har ni den, jag tycker den är fin och jag tycker att det var ett fint sätt att föreviga ett löfte till en själv. 
 
Kram
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback