Lite saker som pågår

2016-07-26 @ 22:31:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Det som får mig att må bra just nu är ordning i mitt lilla hektiska liv, på något konstigt sätt har jag lyckats få in en enorm stress i min vardag, en onödig sådan. Jag vaknar med en liten klump i magen om att jag inte vill göra någonting samtidigt som att jag vill göra allt. Nöja helst hela sveriges befolkning och underhålla alla vänner jag har, diska det berg som hamnar i vasken helst samtidigt som jag damnsugar och lagarmat i den nya lägenheten. Ovanpå det m-å-s-t-e jag försöka vara min egen lilla vän och göra sådant som får mig att må bra.
 
 
Någonting som hjälper är att se mamma och pappas ansikten, att prata i telefon och höra när de säger att vi ses imorgon, eller när de frågar om jag ska komma över en stund. Att sitta med mamma och lösa korsord på baksidan i sommarhettan som varit de senaste dagarna och att hon alltid skickar med mig mat hem fast än att jag säger att hon absolut inte behöver. Eller att pappa ler och berättar hur fint vi fått det och hur stolt han är. Då är jag varm i hjärtat, de viktigaste personerna i mitt liv.
 
 
Men jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv nu, jag har alldeles för mycket oros tankar i mitt huvud. Och oändligt många måsten som jag hela tiden pressar mig själv med. Berättade för en kollega att jag har väldigt ont i magen hela tiden, och hennes svar var stress och att magont ibland kan bero på att man känner oduglighet. Är det så kanske? 
 
Saker jag älskar för tillfället är att vakna med sovmorgon (trots de faktum att jag aldrig tillåter mig själv att ha sovmorgon, eller snarare att min kropp ej tillåter). Och göra havregrynsgröt, öppna balkongdörren och sätta mig där en stund, sedan slå på netflix och nästan pressa ner mig i soffkuddarna så att jag sitter så inburrat och bekvämt jag bara kan sitta. Och att promenera långt med P3 Dokumentär i lurarna, som det har blivit ett beroende. Åh vad jag älskar det. 
 
 
 
Men jag ser fram emot att pyssla mer, som på bilden ovan där jag sprayat glasburkar med kopparfärg och virat in en annan i en bit kakeldekor i marmor. Det finns så många saker jag vill göra och allt är nedskrivet i mobilen, den anteckningen blir längre och längre för var dag. Jag ser även fram emot att fylla 20 år, samtidigt som att jag gärna stannar i den åldern sen, tack. Dessutom längtar jag tills jag spricker efter att åka till Köpenhamn i Oktober med kära familjen, det är inte långt iväg men jag längtar lixom bara för att komma bort, andas ny luft, gå på andra gator, besöka urban outfitters och låta helgen där bara gå till välmående.
 
Det bästa med denna veckan är utan tvekan två saker, ett: skaldjurskvällen som mamma och pappa bjudit in mig och sambon till. Det ska bli så skönt att komma till dem och kanske kolla på vinden efter deras gamla köksstolar som jag tänkt pyssla om lite, och att bara vara i deras närhet. En annan otroligt behövlig sak är tvätttiden på fredag, som det behövs, det där berget brevid sängen vill jag bara få bort. 
 
förresten kolla in vårt skafferi vi jag målade om,detr var ett utav ca 10 ytterligare skåp som ska målar. Men det tar jag som det kommer, allt går inte att lösas på en och samma dag, det är iallafall det jag försöker intala mig själv imellanåt. Går sådär, men att jag försöker är någonting!
 
Nu ska jag försöka finna ro och sova innan det bär av för lite jobbande imorgon, ha det fint!!
 
 
 
 

sommar sol på balkongen

2016-07-22 @ 12:30:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
 
 
 
i skrivandes stund sitter jag på balkongen och tar glatt in solen som jag saknat så mycket. Det allra bästa är att jag har en helt ledig helg framför näsan och fyllt med planer och bestyr! efter att ha kommit hem vid halv 11 igår efter jobbet tog jag mig tiden imorse att gå en lång promenad, inhandla mat till helgen och hämta ut ett paket som jag beställt i början utav veckan, resterande timmar innan jag får besök ska jag bara va, det förtjänar jag, faktiskt.
 
Hoppas ni har det fint! Kram

Lättnad

2016-07-16 @ 17:11:06 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
 
Såhär såg det ut under en paus en dag i inrednings fixet och allt målande under de två veckorna som varit. Efter några balkongpauser, en eller två koppar kaffe för mycket så målade vi klart allt i lägenheten, och den lättnaden som följde var helt otrolig. Efter att ha varit uppe alldeles för många timmar och jobbat 80 % utanför så satte vi oss i soffan en kväll och njöt över att allt faktiskt var klart och att vi var i fas.
 

På många olika sätt har hela min kropp kännt en spänning de senaste veckorna. Orosmolnen flyger över nästan alla moment som pågår i mitt liv just nu. Uttömdhet kanske man kan kalla det när man efter att ha sovit 9 timmar somnar på soffan klockan 11 ändå, eller när man yrar runt och glömmer ca åttio procent utav det man skulle göra. Men för er som är nyfikna så är jag officiellt nyinflyttad och alla mina ägodelar ligger nu i vår trea i Hässleholm. Och jag trivs, jag är fortfarande i en slags bubbla av att jag inte riktigt förstått vad som skett, men det lär vara så ett tag fram över.
 
Men som jag längtar efter att få dela med mig utav inredning och hur dagarna här går!  är det något ni skulle vilja?
 
Hoppas ni mår bra, ha det fint!