listan om 2015

2016-01-02 @ 17:49:06 | Permalink | Allmänt
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Fick mitt allra första riktiga jobb, därefter har jag haft fyra ytterliggare jobb som jag kämpat mig igenom. Utvecklat mitt intresse för kosmetik något enormt, så himla glad över det. Jag tog studenten och hoppade glädjeskutt från tidig morgon till alldeles för sen kväll. Jag gick på min första bal! Blev glutenintollerant, det har jag aldrig varit förr, skämt och sido. Åkte utomlands tillsammans med min familj och vänner, sedan åkte jag till London med min favorit och familj!!
 
 

Vilka länder besökte du? Turkiet på solsemester och därefter en sensommar semester till England, och sista semestern blev en weekend i Köpenhamn för julskyltning, så himla behövlig den där sista.

 

 

Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016? Jag längtade efter friheten efter studenten, och den friheten över mig själv och mitt liv tar jag med mig till 2016. Det är jag som bestämmer vad jag ska göra och inte göra, det är nu mitt liv som egen individ börjar (enligt mig). Jag saknade lite äventyr, även fast jag äventyrat en del. Jag ska definitivt vara mer modig och spontan under 2016, åka någonstans själv eller med en vän och inte riktigt veta vart slutdestinationen är. Dessutom ska jag göra en del saker i 2016 som jag aldrig gjort förr, men det är ett återkommande samtalsämne här i bloggen. 

Saknade att blogga och skriva så himla himla mycket!! Och det ska bli mer tid till det nu.

 
 

Vilket datum från 2015 kommer du alltid att minnas? 12 Juni då jag skrattade och hoppade, grät och kramades ca hela dagen, studententen var så himla bra. Och till er som tar den detta året; ta vara på dagen, dansa lite extra, kramas lite längre och ge det bästa farväl av skolgången som ni bara kan (oavsätt om ni fortsätter plugga eller ej). 

 
 

Vad var din största karriärmässiga framgång? Att jag kom in i vårdkarriären, jag älskar att kunna hjälpa och att göra nytta. Jag älskar att kunna bidra till någons utveckling psykiskt eller fysiskt, att vara till hjälp i någons vardag. Jag är också nöjd över att jag inte sökte ett utav jobben som jag har, eftersom jag blev erbjuden på grund av en rekomendation utav en chef till en annan, kändes fint. Dessutom är jag stolt över att jag kämpade mig igenom en praktikplats där jag kändes ovälkommen utav vissa.

 

 

Och vad var din största framgång privat? Jag har svårt att se sådanna framgångar, men en sak jag vet är att jag har varit så mycket bättre på att lyssna på mig själv under 2015, varit min egen vän under många svåra stunder.

 

 
 
 
 

Vad spenderade du mest pengar på? Kosmetik definitivt!!

 
 

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2015? Stora fötter stora skor - Maskinen, Dim out, Precis som du vill - Jens Hult, Tösapåg - Panda da panda, Beware the dog - The Griswolds

 

 

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? Gladare, men tårar har jag fällt och sorg har jag upplevt om och om igen. Men 2015 är ändå ett år där jag läkt, sakta men säkert. Ett efter ett har sår läkt, trots att där är otaligt många sår kvar så var 2015 det året där läkningsproccessen började på riktigt!

 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag varit modigare och äventyrat mer. Jag önskar att jag spenderade lite extra pengar på att åka någonstans, se saker och uppleva mer nya ting. Dock har tiden inte räckt då skolan och jobb framför allt har tagit upp mer tid än vad jag trott. 

 

 

Den maträtt du åt oftast 2015? Havregrynsgröt utan tvekan, näst intill varje morgon detta året som gått har fruktosten bestått utav spiskokad havregrynsgröt med havredryck och kanel. älskvärt.

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag vaknade utav frukost på sängen, köttbullar och rödbetsallad på macka (nostalgi från min barndom). Släkten kom en liten stund och sedan hade jag dessutom en liten tillställning här hemma där jag bjöd vänner, nära och kära. Vi drack vin och jag firade även lite ledighet efter sommarjobbet.

 

 
 

Högsta önskan just nu? Att flytta till min alldeles egna bostad (jäkla framtidsprojekt). Jag önskar även att sommaren blir lång och varm, önskar mig ett fast jobb och en härlig framtid med tusentals skratt. Jag önskar också att världen finner frid någon gång, jag önskar att SD inte fanns och jag önskar att alla krig bara slutar, och att alla flyktingar som kommer till sverige blir mottagna med öppna armar av ALLA.

 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns alltid någonting som man kan blicka tillbaka på och tänka "varför gjorde jag inte det". Istället för att grubbla så försöker jag se möjligheterna för i år, och vara tacksam för allt 2015 som gjorde året bra!

 

 
Vad fick dig att må bra? Mina föräldrar, michael, alla mina värdefulla vänner och alla tiotusentals promenader, varesig det har varit i ösregn, blåst eller i solnedgångar.
 
 

Vem saknade du? Jag saknade mormor mest.

 

 

Vad är du mest stolt över? Att jag tagit mig igenom alla hinder, alldeles själv. Att jag uthärdat långa dagar utav jobb och utbrändheten som låg och lurade ännu en gång. Jag är stolt över att jag tog en paus från bloggandet, då jag kunde få mer tid till att fundera, samla energi och hitta mig själv. Det är ju så att jag ibland hamnar i en slags prestationsångest, och jag ville inte att bloggen skulle vara fylld med inlägg endast pågrund av mitt behov av att prestera. Nu är det så som jag vill, att jag skriver för att jag vill få ut en känsla eller en liten tanke. 

 


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback