Överstökat

2016-02-02 @ 17:01:38 | Permalink | Allmänt
Januari är över, skönt. Januari är äntligen överstökat.
 
Det är nog en utav de mest hemskaste månaderna som finns på året (ursäkta min negativitet). Januari, ännu en kall månad där det antingen snöar, regnar, blåser eller är slask på gatorna omkring. Alla säger hejdå till julsmyset, adventsfikor och lugnet som, enligt mig själv, december tillför. Det är i januari alla påbörjar sina löften och nya spännande livs förändrande rutiner, och jag känner mest: nej nej nej.
 
 
Ta död på alla dessa nyårslöften som ges. Äta på detta viset-träna på detta viset, göra ditt-göra datt, resa hit-resa dit. Istället för ett/eller fler löften detta året har jag själv valt att sätta upp mål och en del delmål. Som till exempel "våga mer" som är självaste målet att uppnå. Ett delmål till våga mer: testa på en ny hobby, bland annat. Nu menar jag nte att jag bara ska våga mig på nya ting, utan även kanske våga säga nej till diverse saker som jag annars kanske inte gör? våga bara ta det lugnt (då jag ofta drabbas utav rastlöshet i kroppen). 
 
Nej, januari är inte riktigt min grej. Absolut inte. Och jag tänkte därför säga ett lyckligt adjö till den månaden och hälsa februari välkommen. Februari anser jag inte vara mycket att hurra för för den delen heller, men det är bättre än januari enligt mig, nu har man hunnit komma igång med året, nu har jag iallafall vant mig vid att skriva 2016 istället för att råka skriva 2015 på papper. 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback