inspirations mapparna

2016-02-09 @ 11:16:58 | Permalink | Allmänt
så många gånger om kvällarna kikar jag in på pinterest, för att samla inspiration och för att andas ut. För att lägga tankarna på annat, se vackra bilder eller läsa citat, kanske till och med för att hitta kläder eller inspiration till klädval. Allt och ingenting mer eller mindre, det finns på pinterest. Och jag har talat med er om det förr, pinterest då alltså. Men här kommer en snabb uppdatering om hur några utav mina mappar ser ut!!
• kläder
Här finns till mesta del oversize rockar, kostymbyxor, stickat och sedan allt därimellan. Här kikar jag in för att samla inspiration, kanske för att också våga köpa annat än vad man oftast drar sig till. Jag är totalkär i att just vara bekväm i sina kläder, och jag är så väldigt bekväm i mina kostymbyxor, och en större tröja.
 • på fötterna
Sandaler, platå, sneakers, klack och platt. Alla möjliga sorters skor kan jag hitta här när jag kikar igenom den, jag är en människa som oftast inte lägger så mycket fokus på just detta, men som jag får sug på att köpa skor när jag tittar igenom denna!!
• lyan
Ingen här är nog förvånad utöver att jag samlar inredning i en mapp, jag_älskar_det. Här kan jag titta länge, och drömma mycket. Det är verkligen någonting att kika på om man vill ta reda på "gör det själv" saker till hemmet utifall man är en sådan person som gärna pysslar ihop något. Men här finns även väldigt stor utstreckning med inredning, sidor man kan köpa saker på och diverse.
• sånt fint
Denna mappen heter sånt fint, mest för att jag bara fyllt den med sånt som är fint. Här kan jag kika in när jag känner mig lite tom eller fyrkantig, förstår ni hur jag menar? Dessa bilderna är så vackra att bara vila ögonen på, blir på något sätt ganska glad utav denna mappen.
• sånt som är viktigt
Jag behöver inte säga så mycket mer än vad själva bilderna visar och jag låter rubriken på mappen tala: sånt som är viktigt
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback