fotografi-dvalan

2016-02-13 @ 17:22:13 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Min kamera, gud vad jag saknat att ha den i handen. Det var så länge sedan jag ens hade orken att fotografera, och inspirationen ska vi inte tala om. Den har varit nollställd till max under en så lång tid, jag har haft en fotograferings-dvala. Men nu, nu har den använts. Inte fruktansvärt mycket men väldigt mycket jämnfört med förrut. 
Igår tillexempel, en liten vända ut innan mörkret föll och jag knäppte några bilder på honom, Michael. Mest för att jag ville exprementera mig fram och han hade inget emot det. Är så himla glad att detta intresset bara dök upp från ingenstans igen, visst sen vet jag inte hur länge det håller, kanske en vecka till? eller en månad? 
Jag gillar däremot inte att stå framför kameran när någon annan står bakom den, känns ovant och konstigt. Men han knäppte några bilder på mig när vi ändå var igång, så där är jag!!
 
 
Ha en himla bra helg, hej!
 

Fem saker jag rekomenderar för tillfället

2016-02-12 @ 15:21:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
 
1. Maria Nilas schampoo och balsam - det är något ur den dyraste klassen men som det gör underverk. Veganskt, närproducerat och fritt från paraben och andra kemikalier som gör ditt hår illa. Jag klarar mig inte utan det.
 
 
2. Hur länge till - Vapenbröder ♦ Feel alive - Aleks Grey Strangers - I Am Nova Just to stay - David Ronnegard
Några utav de låtar som spelar på min spellista på spotify titt som tätt.
 
 
3. Rotfruktschips, rödbetschips för att vara specifik - det är gott.
 
 
4. Mac läppstiftet i färgen "Taupe" som jag använder ca nästan alltid. Från vardag till festligheter, det går alltid. Och det är så himla fint.
 
 
5. Flora Fridas podcast, en nyupptäckt podcast för min del. Otroligt mysig, och väldigt väldigt bra!
 
 och en liten bild för någon dag sedan, hej!!

inspirations mapparna

2016-02-09 @ 11:16:58 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
så många gånger om kvällarna kikar jag in på pinterest, för att samla inspiration och för att andas ut. För att lägga tankarna på annat, se vackra bilder eller läsa citat, kanske till och med för att hitta kläder eller inspiration till klädval. Allt och ingenting mer eller mindre, det finns på pinterest. Och jag har talat med er om det förr, pinterest då alltså. Men här kommer en snabb uppdatering om hur några utav mina mappar ser ut!!
• kläder
Här finns till mesta del oversize rockar, kostymbyxor, stickat och sedan allt därimellan. Här kikar jag in för att samla inspiration, kanske för att också våga köpa annat än vad man oftast drar sig till. Jag är totalkär i att just vara bekväm i sina kläder, och jag är så väldigt bekväm i mina kostymbyxor, och en större tröja.
 • på fötterna
Sandaler, platå, sneakers, klack och platt. Alla möjliga sorters skor kan jag hitta här när jag kikar igenom den, jag är en människa som oftast inte lägger så mycket fokus på just detta, men som jag får sug på att köpa skor när jag tittar igenom denna!!
• lyan
Ingen här är nog förvånad utöver att jag samlar inredning i en mapp, jag_älskar_det. Här kan jag titta länge, och drömma mycket. Det är verkligen någonting att kika på om man vill ta reda på "gör det själv" saker till hemmet utifall man är en sådan person som gärna pysslar ihop något. Men här finns även väldigt stor utstreckning med inredning, sidor man kan köpa saker på och diverse.
• sånt fint
Denna mappen heter sånt fint, mest för att jag bara fyllt den med sånt som är fint. Här kan jag kika in när jag känner mig lite tom eller fyrkantig, förstår ni hur jag menar? Dessa bilderna är så vackra att bara vila ögonen på, blir på något sätt ganska glad utav denna mappen.
• sånt som är viktigt
Jag behöver inte säga så mycket mer än vad själva bilderna visar och jag låter rubriken på mappen tala: sånt som är viktigt
 

kakigrön

2016-02-03 @ 09:10:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (2) | Trackbacks ()
Jag var iväg med några favorit personer här om dagen och köpte en ny kappa som jag inte har hunnit fånga på bild, inte för att jag är den som är den. Jag har svårt att ta kort på kläder, särskilt mina egna. Det är svårt att bli kreativ med kläder som hänger på en galge. Men här ser ni den lite åtminstånde:
 
Den är kaki-grön och super-skön, var tvungen att sätta in det där rimmet. Den är ankellång och ganska tunn. Men mina anledningar till att jag köpte den:
♥ nu är vintern snart snart snart över
♥ den är snygg på våren när vädret blir bättre
♥ mycket snygg på sommaren
♥ snygg på hösten
♥ jag har aldrig haft en grön kappa/jacka
 
och den kommer passa till min hatt som jag knappt hann använda i sommras då jag jobbade ungefär hela tiden, då jag inte jobbade ville jag allra helst förbli osminkad, liggandes i sängen eller ute på äventyr med mina vänner. Jag använde inte min kära huvudbonad så mycket som jag velat.
 

Överstökat

2016-02-02 @ 17:01:38 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Januari är över, skönt. Januari är äntligen överstökat.
 
Det är nog en utav de mest hemskaste månaderna som finns på året (ursäkta min negativitet). Januari, ännu en kall månad där det antingen snöar, regnar, blåser eller är slask på gatorna omkring. Alla säger hejdå till julsmyset, adventsfikor och lugnet som, enligt mig själv, december tillför. Det är i januari alla påbörjar sina löften och nya spännande livs förändrande rutiner, och jag känner mest: nej nej nej.
 
 
Ta död på alla dessa nyårslöften som ges. Äta på detta viset-träna på detta viset, göra ditt-göra datt, resa hit-resa dit. Istället för ett/eller fler löften detta året har jag själv valt att sätta upp mål och en del delmål. Som till exempel "våga mer" som är självaste målet att uppnå. Ett delmål till våga mer: testa på en ny hobby, bland annat. Nu menar jag nte att jag bara ska våga mig på nya ting, utan även kanske våga säga nej till diverse saker som jag annars kanske inte gör? våga bara ta det lugnt (då jag ofta drabbas utav rastlöshet i kroppen). 
 
Nej, januari är inte riktigt min grej. Absolut inte. Och jag tänkte därför säga ett lyckligt adjö till den månaden och hälsa februari välkommen. Februari anser jag inte vara mycket att hurra för för den delen heller, men det är bättre än januari enligt mig, nu har man hunnit komma igång med året, nu har jag iallafall vant mig vid att skriva 2016 istället för att råka skriva 2015 på papper.