inspiration och kreativitet

2016-08-01 @ 10:57:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
jag har blivit ett så stort fan utav att pyssla och inreda att det inte är klokt. Det är fint att känna sig kreativ igen, efter en lång tid där jag mestadels har skjutit upp allting som jag egentligen tycker så mycket om, varför jag skjutit upp saker har jag inte riktigt kommit fram till än. Om det varit på grund utav att jag inte orkat lägga mer energi på någonting annat än att reparera mig själv, eller om det har varit på grund utav att jag faktiskt varit nere i en liten dal ett tag. Hur som helst, det kan man diskutera i evigheter. 
 
Vi har några små remsor utav kakeldecor över från att vi köpte ca 3 meters rullar till våra badrum. Kakeldecor är en slags plast som man klistrar på kakel och ytor. Det är super bra till att dekorera, göra om ett fult skrivbord eller som vi gjorde, täckte över vårt gräsliga gröna kakel på toaletterna i lägenheten. 

Jag tog mig friheten till att göra en förvaringslåda och använda de sista utav kakeldekoren som vi har kvar. Det var så himla enkelt men gjorde så himla mycket med platsen på mitt skrivbord där jag annars har framme ett ton sminkborstar, en samling läppstift och allt annat som en ibland glömmer lägga undan efter att man suttit och sminkat sig ett tag. 
 
jag förvarade mina bomulls pads i i den långa plastbehållaren ovan, det var en billig sak köpt på ullared mest bara för att ha bomullspadsen någonstans, då jag använder de mycket när jag sminkar mig och även när jag ska ta av sminket på kvällen. Behållaren på den sista bilden ovan är till för tops, som också används flitigt på mitt ansikte när man ska fixera och rätta till.
 
Och trots att dessa behållarna är bra att ha som förvaring så är det inte världsfina, de är inte heller praktiska då även de tar onödig plats på mitt sminkbord som jag egentligen vill ska vara ganska tomt när det inte används.
 
 
tada!! jag tog en gamal vinbehållar låda, tidigare har jag alltid haft en vinflaska ståendes i den men jag kände att det var dags att uppgradera den, dessutom har jag införskaffat ett vinställ. Så jag tog kakeldecor på locket och klippte, knåpade och klistrade. Resultatet blev så bra!! älskar när saker är praktiska och fina på samma gång. 
 
Tips tips till om ni har någonting tråkigt liggandes hemma som tar plats. 
Det enda du behöver är:
  • Någon gammal låda 
  • Kakeldekor (finns att köpa på färgbutiker och hobbybutiker. Jag köpte mitt i marmor på Stoby måleri som finns i bland annat Hässleholm). Ca 70 kronor metern tror jag det var.
  • Sax 
 
Nu ska jag bege mig till jobb, ha en fin dag!!