Tavlor och drömska motiv

2016-04-10 @ 11:19:47 | Permalink | Allmänt
Jag och mamma satt härom veckan och klickade runder på inredning, planerade och kom in på att posters inramade är så fint. Det måste vi ha!! Vi klickade runder och kom in på denna sidan  som heter desenio. Motiv som var stunning och några småroliga djurbilder och väldigt väldigt bra pris, får ju ta och tipsa er lite!

jag köpte mig tre små tavlor, 30X40 och jag är himla nöjd. Drömska bilder i så hög kvalitet och inte bara tryckt på ett vanligt papper utan på ett väldigt starkt och bra sådant. Dessa två kostade mig 129:- styckevis. Väldigt väldigt värt.
Se bara så fin? en ren med ett skogsprint i. Denna fastnade jag för direkt och innan jag hann blinka fanns den i min varukorg. Förresten!! man kan välja storlek, om jag minns rätt är den minska storleken 13X18 och den största 70X100 cm. Och därefter ändras prisklassen.
denna är så drömsk, jag ä-l-s-k-a-r djupet i denna bilden. Man kunde även köpa den i olika format, t ex samma print fast i en rund cirkel och vit bakgrund. Men denna tyckte jag om allra mest, detta är favoriten!
Och här är alla tre, den i mitten är en fisk. Den tavlan var dock inte till mig, den var en present till en person jag tycker om, och som tycker väldigt mycket om att fiska. Så den fick han, michael då. 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback