Måndags bestyr

2016-04-11 @ 17:34:02 | Permalink | Allmänt
...........................................
som denna dagen har gått snabbt, många roligheter och absolut inga tråkigheter. Åh det känns så bra efter att ha jobbat hela helgen både dag och kväll tog jag mig an tre timmar hos frisören idag. Gjorde inte så speciellt mycket mer än det vanliga. Ljusade upp och choppade av en liten längd av topparna och luggen. 
satt och sippade på kaffe och doppade mörg choklad i den, så god!! För er som undrar vart jag var så heter frisörsalongen "HeadWig" och den ligger i Hässleholm. Väldans bra salong, jag har varit stammis där sen mitten av gymnasiet och är a l l t i d nöjd. 
efter det mötte jag upp min pappa och michael, vi skrev på lite papper som jag inte riktigt vet om jag ska uttala mig om, eller om jag ska fundera lite på det. Jag spricker dock nästan när jag skriver, vill så gärna berätta för er om allt som händer!
 
Nåväl, efter det körde jag hem och tog mig en lång promenad, pratade lite telefon och resterande av kvällen ska ägnas åt, hör och häpna: bloggen!! Ja, jag ska faktiskt ta mig tid, sätta mig och skriva klart en del saker som jag länge haft halvfärdigt. Ni vet hur jag är, när jag mår dåligt bloggar jag dåligheter eller inte alls. När jag mår bra bloggar jag mycket eller så hinner jag inte. Lustigt det där.
 
Kram!
 
 

Kommentarer
Postat av: Framtida gudfar till ditt barn (m)

Varför skriver du aldrig om mig i din blogg? Känner att jag kunde fått en egen kategori här.

Svar: haha men det är klart du ska få en helt egen kategori darling
Cassandra Persson

2016-04-25 @ 11:31:23

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback