Åtta saker

2016-04-12 @ 09:01:00 | Permalink | Allmänt
jag vet att ni vet mycket om mig, denna bloggen innehåller många öppna och ärliga texter. Men jag tänkte ändå ge mig på en liten lista, så här blir det en improviserad åtta saker ni kanske inte visste om mig!!
.............................................
 
Nummer 1: Jag hade orange-lockigt hår som barn, otroligt krull och ljusa ögonfransar, fräknar täckte mina kinder och förebilden var mer eller mindre Pippi Långstrump, tur då att jag utseende mässigt hade förutsättningarna till att bli en look-alike!
 
Nummer 2: Efter min sjukdomstid hade jag mycket problem med min mage, värk och uppsvälldhet. På senare tid har vi fått bekräftat att jag har gluten intolerans, vad jag fick höra utav doktorn kan gluten intolerans komma efter en ätstörning eller liknande sjukdommar.
 
Nummer 3: Hade jag haft pengar till det hade jag köpt målarfärg, bra sketchblock och ritat mönster så som flora är superduktig på!! Jag hade också köpt en världsfin ateljé, en superproffsig kamera och studiolampor. Där hade jag utövat kreativitet kan jag säga.
Nummer 4: Jag är ganska hypokondrisk. Google är farlig för sådanna som jag. Men jag tror min lilla hypokondori beror på att jag känner efter så himla mycket. sedan kan det ha sina för och nackdelar, dels att jag är otroligt löjlig som tror jag har IBS mage när jag VET att jag har en gluten intolerans, då är det troligtvis den som spökar. 
 
Nummer 5: Jag älskar just gröna smoothies!!! Köper alltid den gröna smoothien i märket Froosh om jag måste köpa något "to go" mål. Den är himla god med kokos, spenat och banan. Men just när färgen är grön känns det som om jag får i mig mycket bra i kroppen, och jag känner att jag tar hand om kroppen. Konstigt att en färg kan styra så mycket över det, men på något sätt känns det bäst.
 
Nummer 6: Ogillar starkt tighta byxor för tillfället, jag är nere i en period och därför är allt lättare med lite mer loose fit byxor. Känns mer bekvämt både fysiskt och psykiskt.
 
Nummer 7: Konstigt men sant är att jag blir lugn i kroppen av snöfall. Det har alltid varit så och var gång första snön faller blir mina axlar så lätta. Dumt att tänka så nu när våren är här men det är sant, jag ä-l-s-k-a-r det. Inte bara för att jag älskar vintern och för att det är fint, utan jag älskar det för att jag älskar känslan av inre stress som lägger sig i dvala ett tag, det är fint.
 
Nummer 8: Jag har jämnt läppstift, om de så är nude, rött eller lila. Mest neutrala, nude färger. Men det är någonting jag nog inte kan leva utan, mina läppkonturer är så ljusa att jag tycker jag lätt ser blek och konstig ut utan läppstift, svårt att förklara. Läpp-narkoman.
 
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback