kvällsmys och helgplaner

2015-03-27 @ 16:59:28 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Idag är det fredag och jag ska ut och käka med världens finaste vänner. Veckan har som alla andra veckor försvunnit lika snabbt som den kom, i helgen väntas långlördag på banken och det innefattar en tidig lördagsmorgon med frukost av ett chokladföretag på plats, föreläsningar och sedan en del produktivt arbete med mitt gymnasiearbete. Nu måste jag kila, ha det fint!
 

Asos

2015-03-25 @ 16:52:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Fick ett sms under eftermiddagen igår om att jag hade ett paket att hämta på posten från asos.se. Världens mysigaste och bästa tyg, så himla fina detaljer och den perfekta studentklänningen. Jag är helt upp över öronen över att studenten är om 80 dagar (om jag inte är helt på fel spår?). Så peppigt!!
 

två år sedan du fick vingar

2015-03-25 @ 13:46:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Igår, den 24/3 var det två år sedan min mormor lämnade jorden och jag är stum. Två år, tjugofyra månader, sjuhundratrettio dagar sedan du fick vingar. Och det finns inget bättre sätt att beskrivade som jag gjorde för ett år sedan då jag skrev detta här:

" Ibland undrar jag om du kan se mig därifrån du nu är, om du vakar över de steg jag tar. Om du berömmer varje framsteg, ler åt varje lycko-stund, skrattar med mig när jag mår bra och sörjer med mig när jag är ledsen. Jag vill så gärna hoppas att det finns någon liten ljusglimt, något litet levande av just dig kvar någonstans i världen. Ibland undrar jag om du sett de framsteg jag tagit, hur jag trippat framåt och om du sett min resa tillbaka till livet. Om du är stolt, ledsen, arg, besviken eller kanske bara glad att allting ordnade upp sig tillslut.
 
När du försvann från livet så försvann en del av mig själv med dig, lyckan jag en gång hade tonades bort och jag kände att något i mig slocknade, någonting som funnits där som en trygghet i hela mitt liv försvann på en nanosekund. Hela jag lämnades med en tomhet som behövde fyllas ut, som jag trodde kunde fyllas ut med falsk lycka som bidrog till att jag därför tränade mig till plågor, svalt mig och pressade mig till det yttersta bara för att känna mig levande.
 
Ett år sedan, men tiden spelar ingen roll, för sorgen kommer jag alltid känna. Ett år sedan du försvann gör ingen skillnad egentligen, men man märker hur snabbt tiden faktiskt går. Man märker hur mycket som kan ske under ett års tid. 
 
Jag tände ett ljus för dig mormor, tänkte på dig. Men jag grät inte, jag mindes inte bilderna från de sista dagarna i ditt liv, då du mådde som sämst. Jag valde att minnas ditt skratt, lukten av det starka mint tuggummit du alltid tuggade, ekandet i trapphuset innan man kom upp till dig, de gånger du passade mig som liten och såg mig växa upp. Jag mindes den mormor jag ville minnas." 
 

Min senaste lista

2015-03-23 @ 16:39:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Min senaste pinnade bild på Pinterest

 En världsmysig sovrumsbild
 

Mitt senaste inkommande sms:

"ja tror det"

 

Mitt senaste skickade mail:
Skickade ett mail till mig själv för att jag skulle komma håg ett par saker, knäppt

 

Mitt senaste lagda ord på wordfeud:
Finns det fortfarande folk som spelar detta spel? Jag är en sån periodspelare, spelar i ca 2 månader sen aldrig igen

 

Min senaste klarade bana på candy crush:
Samma som ovan, vad hände med candy crush. Jag som var så duktig, 

 

Mitt senaste telefonsamtal:
Jag har inte pratat i telefon på mer än 24 timmar så jag har absolut ingen aning

 

Min senaste seriebesatthet:
Desperate housewifes, sett klart alla säsonger nu och: </3

 

Mitt senast skickade facebook meddelande:
"Behövs arbetstillstånd? Behövs visum? Arbetstid? Utbildning Skatteregler?" massvis med frågeställningar till ett skolprojekt

 

Min senaste nedladdade app:
Rave appen, inspirerande kläd-app faktiskt!!

 

Mitt senaste Pinterestrecept jag lagade:
Hittar inte receptet till det senaste, men det var något i still med wookade grönsaker, äggnudlar och en hemmagjord thaisås som jag lagade en helg med min andra hälft. Men detta är mitt nästa måste-prova:

 

 Jag som älskar rödbetor, så rödbetshamburgare, inte gjorda på bara rödbetor förståss men ni ser ju, hur gott? (eller är jag bara knäpp?)
 

Min senaste att följa på Instagram:
@perfectdaymedia

 

Min senaste nya blogg att följa:
Det var så länge sedan jag började följa en ny blogg att jag inte minns, någon bra ni kan tipsa om?

 

Min senaste sedda film/dokumentär/serie på Netflix:
Inte netflix kanske, men min senaste sedda serie är vänner (F.R.I.E.N.D.S). Rätt fint att kolla om från episod 1 och är dödskär i deras kläder, helt såld så snyggt

 

Min senaste bild att bli taggad i på Facebook:
En på mig och min nuvarande klass, visar den inte pågrund av att vissa kanske inte vill ses här på bloggen. Men den är charmig och somrig!

 

Min senaste spelade låt på Spotify:
Anna sun - Walk the moon


Fredags lista

2015-03-20 @ 20:41:56 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
 
DAGENS HÄNDELSE: 
Föreläsning med banken om nätverk, kontakter och att vårda sitt varumärke

KVÄLLENS PLANER: 
Äta etrecôt och ha en lugn-kväll hemma

DAGENS VILL HA:
Den perfekta trench coaten, mindre tunnt hår och att helgen ska vara i helst typ en vecka

DAGENS SAKNAD:
Jag saknar alla de fina människor jag inte träffat på länge, kontakter man inte hinner vårda och ta hand om. Vill allra helst ha 48 timmar på ett dygn för att hinna med allt.

DAGENS TRÅKIGASTE:
Att jag suttit på en stol och lyssnat (samt medverkat) men suttit i ca 5 timmar

DAGENS FRISYR:
Halvfett, otroligt slitet och tovigt. Skulle kunna beskriva mitt hår genom att säga typ "besvärligt".

DAGENS BOK: 
Jag har inte läst på väldigt länge nu, måste dock börja läsa häftet till svenska nationella som ligger runt hörnet. 

DAGENS SKRATT:
När vi skulle komma på en slogan som beskrev oss själva på föreläsningen och en av de medverkande kom på "Halleda, va ja e bra" Vi var inne på vår 4:e timme på föreläsningen och hade svårt att ta någonting seriöst, och var väldigt väldigt trötta.

DAGENS DRYCK:
Te och cola zero

DAGENS KÖP:
En baströja i marinblått med spets i kanterna på urringningen från Vero Moda, så fin och enkel. Behöver lite to-go-to tröjor.

DAGENS HUMÖR:
Rätt inspirerad och glad, trött men överlycklig pga helg

DAGENS KOMPLIMANG:
Fått flera stycken komplimanger kring min sminkning idag. Har så svårt att ta emot komplimanger i verkligheten så tillbaka fick de ett väldigt tråkigt, oseriöst och generat "hehe taaaack hehe". Har svårt att ta åt mig komplimanger men det kändes fint!

DAGENS TELEFONSAMTAL:
Har inte direkt haft ett samtal med någon via telefon idag. Mest några snabba meningar i stil med "var är du nu? okej bra jag kommer" 

DAGENS LÄNGTAN:
Tills i maj då det är cocktailparty hos världsfina vänner
 

En vecka har passerat

2015-03-20 @ 09:41:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Denna veckan har jag varit ultra super duper produktiv och ångestfylld men jag har på något mirakulöst vis tagit mig igenom den med bravur.  
Jag har:
▼ jobbat 
▼ spenderat tid i skolan
▼ fått hem mina nike skor
▼ beställt min student "klänning" som inte alls är en klänning
▼ fått mina student tröjor + diverse småsaker
▼ skickat cv till säkert 10 olika företag
▼ studerat lite körkort
▼ gått långa uppfriskande vår promenader
▼ druckit allt för många koppat te
▼ gått på föreläsning, om "mentalt fokus" 
 
Nu tar jag helg, som lär bestå av pussar, studier, och säkerligen mer därtill. 
 
 
 
 
 

Nike air force 1

2015-03-19 @ 16:43:34 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Blev ägare till ett par Nike Air Force 1 igår och hoppade glädjen ur mig, fick även beställt världens mysigaste och finaste playsuit från ASOS som lär komma inom den närmsta veckan. Kontot ekar utav tomhet och var gång jag skakar fram saldot på sparbanksappen blir jag allt mer stressad och nedstämd, men snart är mars slut vilket innebär: Studiebidrag & min allra första riktiga lön (så himla fräckt att kunna säga att man får lön)
Men angående skorna, jag köpte dessa på & Other Stories som är en affär jag aldrig handlat på innan. Självklart visste jag att det var säkert att beställa men att beställa skor är alltid ett kliv ut i ovissheten så att säga. Jag mätte mina fötter och jämnförde med deras storleksguide en stund innan jag bestämde mig för att beställa och när de kom var jag nervös och exalterad över att testa dessa (så mycket hyperaktivitet för ett par skor). De passade perfekt, i storlek 36!
 
 

Student-kitt

2015-03-18 @ 15:51:28 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Åkte hem efter ca 1 timme i skolan, med mig hade jag en tygpåse med student tröjor, visselpipa, pennor, kortlek, flasköppnar-ring, tuta. Hela studentkittet helt enkelt. Allt är överhypat och otroligt övertjatat men vad vore jag för människa om jag inte visade iallafall lite för er nu när jag de senaste dagarna låtit livet gå före denna virituella värld som jag då och då kikar in i. 
Två av de tre tröjorma som följde med och trots att de är oseriösa student plagg kommer de användas ivrigt hemma dessa sista månaderna vill jag påstå. 
 
 
 

Och han är det finaste som finns

2015-03-14 @ 17:15:16 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Det kändes nästan som sommarkväll igårkväll när jag och han gick tillsammans med våra alkoholfyllda väskor mot tåget. Luften var fräsch och kall som en isig sommarkväll och himmelen hade inte ett enda moln i sikte, det enda man hörde var vårfåglar som med jämna mellanrum gav ifrån sig ljud och våra röster när vi gick och pratade om allt, allt, allt. Hand i hand med våra 80-tals utklädda kroppar för att sedan skiljas till varsen förfest när vi kommit fram i staden. Träffades senare på ett dansgolv och utbytte kyssar, pratade över ciggaretter, pussades hejdå för stunden i all hast och varvade allting med dans till forever young av alphaville. När klockan blev dags gick vi hand i hand ut i natten, hem till mig.

Ljus lila

2015-03-14 @ 17:07:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
100 kronor på h&m och denna lila drömmen blev min i veckan. Så himla fin färg att jag knappt kunde stå emot, helt underbara luftiga armar. Denna kommer vara så fin i sommar när det är lite kyligare framåt kvällen eller nu i vår till ett par jeans eller över en svart kjol? Nöjd som attans strosade jag ifrån h&m den dagen (tisdags).