Inrednings fantasier

2015-06-15 @ 09:26:00 | Permalink | Allmänt
En utav mina pinterest boards går under namnet "inrednings fantasier". Jag är helt betagen utav gröna växter i ljusa stora fönster, benvita väggar, kopparfärgade detaljer och mycket mycket mer. Så jag tänkte visa er lite vad som gömmer sig i min board. ♥
Såhär ser den ut, om ni klickar er in på den här kan ni se att mycket är vitt och öppet, många gröna växter, bokhyllor, ljusslingor och rum med mysfaktor 2.0. Jag har svårt att inte pinna någon inredningsbild när jag kikar in på pinterest. Det är så rofyllt att komma bort och beundra andra saker än att vara fast i ens egna bubbla med tankar som skaver. Istället väljer jag att vila ögonen på saker som inspirerar, till bland annat ens framtida boende.
Jag är kär i lite större gröna växter, det gör allt i rummet så mycket bättre, speciellt när det rör sig om neutrala och ljusa färger som kan göra att rummet snabbt tappar intresse. Med klargröna växter blir allt mycket mer intressant, samt böcker som pryder bokhyllor på ett fint sätt som till höger.
Lampan på bilden ovan till vänster är bara: ♥♥♥ och den vita pläden på stolen lika så, jag har en sådan på mitt rum som jag fick i julklapp av världens finaste föräldrar, den kommer jag nog utan den minsta tvekan ta med mig när jag påbörjar ett nytt liv utavför mitt barndomshem. Tavlor som inte har för mycket motiv, som till höger ovan. Som är enkla, gärna blanda ramar i olika färger på vita väggar. Lakan i olika nyanser av grått eller beige.
Grönt, vitt, brunt och guld/koppar♥
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback