forlife

2015-06-18 @ 12:47:49 | Permalink | Allmänt
Cancer är nog en utav de vidrigaste och sorgsna sjukdommarna som finns i min åsikt. Hit och dit ser man artiklar om att botemedlet är nära, om att man kommit på fler saker som bidrar till cancer, hur man förhindrar och ökar sina chanser att inte få cancer. Min käraste mormor gick bort pågrund av cancer och lämnade efter sig ett stort tomt hål här på jorden som ingen riktigt kunde fylla, och än idag är det tomt. Inte bara för mig och min familj, utan även alla andra som förlorat sina nära och kära på grund av den hemska sjukdommen. I tvåan under min gymnasietid skänkte vi en del av vår vinst på vårt UF företag till cancerfonder, och man kan bidra mycket mer än vad man tror.
Jag fick hem ett armband från forlife.nu's hemsida där texten lyder "zero cancer". Jag tycker det är en helt underbart bra present att ge till någon som kämpar mot cancern, blivit av med cancer eller har en närstående som gått bort av det. Man kan ge det till vem som helst egentligen, och skriva en lapp att de 100:- som armbandet kostade gick till cancerforskning.
http://www.forlife.nu är en hemsida som stödjer cancerforskning genom att sälja enkla och budskapsgivande armband. Inkomsten går till cancerforskning och försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang.
100:- kostar armbanden och 50:- kostar mobilskalen man kan köpa via deras e-handel. Gör skillnad du med!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback