brännande sol och studentfirande

2015-06-05 @ 23:08:53 | Permalink | Allmänt
 ☀ GRATTIS TILL ALLA SOM TAGIT STUDENTEN IDAG!! för min del blev det firande för mina guldklimpar som tog studenten. Solen sken så att det brände i kinderna, så att jag kunde använda kjol utan att frysa ETT ENDA DUGG. Glädjespridande studenter och trevligt sällskap, två glas vin kallskuret och rabarberpaj sedan staplade jag hem i kvällningen. Jag känner hur det börjar bubbla i min kropp nu, snart är dagen här, exakt en vecka kvar. En vecka fylld med bestyr, bara roliga och festliga påhitt och inga måsten. 
 
När jag kom hem från dagen upptäckte jag även att jag bränt mig på bröstkorgen, jag älskar ju första tecken på årstider. Jag förälskar mig i lövens färg på hösten, hoppar av glädje när första kramsnön kommer på vintern och njuter av vårdoften när naturen, blommor och gräs får nytt liv. Och självklart sommartecken, fräknar och brännande sol. Sån är jag.
 
Föresten hej!! nu är jag tillbaka på ett ungefär efter en behövlig paus från allt som har med sociala medier att göra. Men mer om det någon annan dag, ha det fint.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback