Veckan innan lovet

2014-02-16 @ 11:30:31 | Permalink | Allmänt
Det är söndag och ännu en veckosummering är på sin plats, jag vet att de senaste dagarna har varit makalöst osociala och hela bloggen har stått mer orörd än vad jag planerade. Men dagarna har flygit förbi och jag har inte haft en egen ledig stund för bara mig själv på tre dagar, därför hade jag tänkt passa på och göra en hel del inlägg som skulle kunna gottgöra för uppehållet.
I mondags klädde jag mig i skinnjacka och vandrade i vårsol, lunchade med mamma efter ett möte med studievägledare, mentor, rektor och sjuksyster vilket gick någolunda bra. Strosade runt i skolan en stund innan jag for hem. På tisdagen därpå var det tänkt sovmorgon, men som slutade med att jag vaknade runt sju tiden utan en chans att somna om, min kropp nöjer sig mer än väl med åtta timmar. Mer eller mindre mår den inte bra av, det har jag lärt mig.
Jag fotograferade under min sovmorgon som ni såg på bilderna några inlägg nedan, lekte med kamera inställningar och kom på idén med att göra fotograferingsinlägg när jag har brist på saker att skriva om. På onsdagen mötte jag upp dessa tre till höger och fikade, pratade och mådde allmänt fint.
Torsdagen kom och jag fick ett ultratyck och gjorde klart alla läxor jag skulle göra under sportlovets gång, andades ut och kände mig hur bra som helst för stunden med handen på hjärtat. Passade mina småkusiner med mamma och fotograferade dem också. På fredagen kom han med en ros och ett brev till mig i skolan, alla hjärtans dag i all ära (hoppas er alla hjärtans dag var fin!). Jag fällde någon tår och kramade honom lite extra.
Spenderade resten av fredagen med honom, på lördagen tog vi oss till hässleholm och handlade och på lördagskvällen kom ett annat fint par på besök och vi bubblade i regnet och kollade melodifestivalen tillsammans, det var väldigt mysigt. Senare på kvällen hade han tänt fina ljus på mitt rum och hela min kropp däckade kort därefter, helt slutkörd. Nu har han åkt hem men innan han gjorde det tog jag mig friheten att bjuda honom på en våffelfrukost med sylt och hjärtmackor, han är så obeskrivligt bra och han förtjänade en liten speciell morgonstund.
 
Nu inväntas en lovvecka, underbart.
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback