Lov-summering

2014-02-23 @ 13:18:00 | Permalink | Allmänt
I början av lovet var det alla hjärtans dag, men det behöver jag inte gå in på mer än att jag hade det så himla bra. På lördagen köpte jag ett par träningsbyxor för allra första gången på mer än ett år, mina förra är för stora och dessa sitter som en smäck. Jag använde dem en del då jag gått långa rundor på lovet och tagit vara på de dagarna då jag varit frisk.
För som jag nämnde förut så har jag spenderat vissa dagar nedbäddad, grimatiserande och tårögd. Jag har försökt fånga min aptit men det gav inget resultat, frukosten har varit guld värd för mig dessa dagar då det var den enda tiden på dygnet då magen inte värkte olidligt mycket.
Sista dagen med lätt magont satt jag halva dagen i morgonrock och såg på serie efter serie, och jag har säkert sett klart en hel sesong av glee dessa dagarna. På kvällen kom mitt hjärta och fick mig genast på bättre tankar, på kvällen kom min kära vän också och vi underhöll oss genom kortspel och lite prat. Sedan sov båda två hos mig.
Dagen efter åkte jag till min praktikplats och hälsade på, efter det spenderade jag och min fina vän lite tid hos honom innan vi lunchade bakad potatis på stan och fördrev tiden. Jag blev hämtad utav mamma senare och spenderade resten av dagen genom att längta till morgondagen. Då jag åkte till min favorit.
Fruktmys och film stod på tur, jag har spenderat många timmar med honom under detta lovet men det har inte gjort mig någonting. Kyssar i massor och att somna brevid honom får jag aldrig nog utav, han är något av det finaste som finns i min värld.
 
Summan av kardemumman är att jag spenderat halva lovet sjuk, en del med honom och en del tillsammans med andra människor och haft det roligt. Och även fast jag majoriteten av tiden mått dåligt av självbild och kroppstankar kan jag ändå säga att jag haft det bra. Hoppas ert lov varit kalas bra, nu förbereder jag mig inför morgondagen.
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback