Förkyldning och produktivitet

2016-05-04 @ 19:54:55 | Permalink | Allmänt
självklart när solen lyser som mest och molnen syns som minst, och när jag är ledig från jobbet så vaknar jag med världens dunkande smärta i öronen och snörvlar mig ca 4 gånger per sekund (känns det som). Snyter mig och nyser minst lika ofta och beklagar mig stup i kvarten på att jag är trött och hängig. Den dagen var i måndags och jag satt hemma ca hela dagen och bara var extremt oproduktiv.
 
men igår mådde jag någolunda bättre och solen sken ännu en dag och det kröp alldeles för mycket i mina ben för att jag skulle bli hemma. Jag hoppade in i bilen och sedan var jag med han jag tycker så mycket om, och kollade i möbelaffärer, spånade på ideer och dylikt. 
När vi kom hem  till honom började vi måla hans nya skrivbord, från en tråkig träig färg ska den bli vit med betsade handtag, troligtvis! så spenderade vi tisdagen, det kändes rehabiliterande att bara vara med honom. Och att måla var väldigt roligt!!
 
hela kvällen fortsatte vi vara produktiva, spolade av vårt balkongbord, packade flyttlådor och somnade så himla gott på kvällen, som en stock.
 
Ha det fint!
kram
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback