Oro och spänning

2016-06-20 @ 18:25:58 | Permalink | Allmänt
Nu är det ca två veckor kvar tills jag flyttar och med handen på hjärtat så vet jag inte vad jag känner. Det är lite utav en skräckblandad förtjusning. Det finns så mycket jag ser fram emot, att inreda, att känna att man har sitt eget. Jag ser fram emot balkonghäng, att köpa blommor med mamma, bjuda hem vänner, laga mat med honom på kvällen, och att ha en sommar som jag aldrig haft förut.
 
Men det hugger till i mitt hjärta i mellanåt. Jag misstänker att det är mitt kontrollbehov och dessutom min ganska usla självkänsla. Oavsätt om det är med avsikt eller inte kommer alltid tankarna upp om att det kommer gå åt skogen med allt. Under ca 2 sekunder kan jag hinna föreställa mig både en helt perfekt version utav inflyttandet och en helt kaotisk version.
 
Jag peppade mig själv med en tidning, satt i soffan med mamma och lät söndagsångesten vila under tiden vi tittade i denna tillsammas, planerade små projekt och gav varandra ideér. Det var fint.
Jag älskar tjocka tidningar, det ska ta lång tid att kolla i en tidning. Och detta var en sommar edition utav tidningen NYARUM som jag fastnade för, jag bläddrade snabbt i affären och kände mest att denna måste jag ha. 
Och även fast den mest innehåller färdiga rum eller olika möbler och vart man kan köpa dessa fick jag så mycket inspiration till egna små projekt, som att klä om vissa möbler, att måla en stol, att planera på ett visst sätt. Och det kändes fint att lägga lite utav min energi på att fundera kring och drömma om sådanna pyssel istället för att gå runt med oron i halsen.
Sen är en inredningstidning också en slags inredning, funderar på om man ska börja samla på sig några, det är rätt ångestlindrande att kika igenom dessa.
 
kram på er!
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback