Dagdrömmande

2016-06-04 @ 17:39:33 | Permalink | Allmänt
Hej från sjukstugan, som jag har mått de sista veckorna. Energin har sugits ur mig, tyvärr när jag behöver den som mest. Jag gläds åt att dagarna varit magiska, helt otroligt varma och härliga och sommarkänslorna har bubblat i mig. Det är nog det som drivit en framåt, för övrigt känns allt väldigt väldigt tungt och melankoliskt. Det blir bättre men för stunder är känns det som en cirkus i mitt huvud. 
 
Men efter en vecka fylld med jobb, samtal hit och dit, funderingar och lite smärta i kroppen så är livet ganska skönt nu när helgen är kommen, trots att den inte är helt ledig den heller. 
men det gör en gott i kroppen av fint sällskap och att dagdrömma om framtiden och planera i huvuder hur saker och ting kommer bli. Jag har så himla mycket planer och så himla mycket vilja att jag inte riktigt har någon ordning i huvudet. Funderar ibland på om jag skulle må bra av att göra lite mind-maps, det låter som en bra idé för att få ordning på allt.
Lördag och tacogratäng står på schemat här näst, sedan måste jag vila vila vila om jag ska bli frisk till nästa vecka då allt händer på en o samma gång, så himla mycket stress och press men allt blir bra. 
 
Ha en fin dag!
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback