Oro och spänning

2016-06-20 @ 18:25:58 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Nu är det ca två veckor kvar tills jag flyttar och med handen på hjärtat så vet jag inte vad jag känner. Det är lite utav en skräckblandad förtjusning. Det finns så mycket jag ser fram emot, att inreda, att känna att man har sitt eget. Jag ser fram emot balkonghäng, att köpa blommor med mamma, bjuda hem vänner, laga mat med honom på kvällen, och att ha en sommar som jag aldrig haft förut.
 
Men det hugger till i mitt hjärta i mellanåt. Jag misstänker att det är mitt kontrollbehov och dessutom min ganska usla självkänsla. Oavsätt om det är med avsikt eller inte kommer alltid tankarna upp om att det kommer gå åt skogen med allt. Under ca 2 sekunder kan jag hinna föreställa mig både en helt perfekt version utav inflyttandet och en helt kaotisk version.
 
Jag peppade mig själv med en tidning, satt i soffan med mamma och lät söndagsångesten vila under tiden vi tittade i denna tillsammas, planerade små projekt och gav varandra ideér. Det var fint.
Jag älskar tjocka tidningar, det ska ta lång tid att kolla i en tidning. Och detta var en sommar edition utav tidningen NYARUM som jag fastnade för, jag bläddrade snabbt i affären och kände mest att denna måste jag ha. 
Och även fast den mest innehåller färdiga rum eller olika möbler och vart man kan köpa dessa fick jag så mycket inspiration till egna små projekt, som att klä om vissa möbler, att måla en stol, att planera på ett visst sätt. Och det kändes fint att lägga lite utav min energi på att fundera kring och drömma om sådanna pyssel istället för att gå runt med oron i halsen.
Sen är en inredningstidning också en slags inredning, funderar på om man ska börja samla på sig några, det är rätt ångestlindrande att kika igenom dessa.
 
kram på er!
 
 
 

Löftet

2016-06-05 @ 18:25:36 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
En sak jag kom på!! Jag har glömt visa er min allra första (och troligtvis inte sista) tatuering! Den sitter på min vänstra arm ovanför armvecket.
 
För mig har att tatuera sig varit någon avlägsen dröm, jag har kikat på tatueringar på min pinterest och tänk att jag måste måste måste ha en. Men det har aldrig gått till den gränsen där jag ens har tittat efter en bra tatueringsstudio eller ens haft en tanke på att göra det inom en snar framtid. Men så en dag sa jag för mig själv att nu är det dags. 
Jag och min fina vän hade pratat om en "pinky promise" tatuering ett litet tag och vips så hade vi bokat en tid. Jag är så otroligt nöjd tröts att många konstigt nog säger att det ser ut som en insekt (hur kan det se ut som en insekt???). Detta är en vänskaps tatuering, samt en tatuering med en innebörd för mig själv också.
 
En liten påminnelse om att vara sann mot mig själv, en löftes tatuering om att alltid tro mig mig själv och om att påminna mig om att jag har lovat mig själv att alltid kämpa trots att allt känns dumt och trasigt. Så där har ni den, jag tycker den är fin och jag tycker att det var ett fint sätt att föreviga ett löfte till en själv. 
 
Kram
 
 

Dagdrömmande

2016-06-04 @ 17:39:33 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Hej från sjukstugan, som jag har mått de sista veckorna. Energin har sugits ur mig, tyvärr när jag behöver den som mest. Jag gläds åt att dagarna varit magiska, helt otroligt varma och härliga och sommarkänslorna har bubblat i mig. Det är nog det som drivit en framåt, för övrigt känns allt väldigt väldigt tungt och melankoliskt. Det blir bättre men för stunder är känns det som en cirkus i mitt huvud. 
 
Men efter en vecka fylld med jobb, samtal hit och dit, funderingar och lite smärta i kroppen så är livet ganska skönt nu när helgen är kommen, trots att den inte är helt ledig den heller. 
men det gör en gott i kroppen av fint sällskap och att dagdrömma om framtiden och planera i huvuder hur saker och ting kommer bli. Jag har så himla mycket planer och så himla mycket vilja att jag inte riktigt har någon ordning i huvudet. Funderar ibland på om jag skulle må bra av att göra lite mind-maps, det låter som en bra idé för att få ordning på allt.
Lördag och tacogratäng står på schemat här näst, sedan måste jag vila vila vila om jag ska bli frisk till nästa vecka då allt händer på en o samma gång, så himla mycket stress och press men allt blir bra. 
 
Ha en fin dag!