Saker att tänka på

2016-01-19 @ 16:23:00 | Permalink | Allmänt
igårmorse traskade jag i soluppgången medans mina kinder rodnade av kylan. En sådan kyla som biter i kinderna när man går utanför ytterdörren. När jag vandrade där på min vanliga promenad-runda vände jag mig om och såg det som jag fångade på mobilkameran. Hur glad blir man inte över att se dessa vyer? Där solens strålar möter vinterklädda hästhagar, där träden blir till svarta siluetter. Jag blev glad. Jag tänkte lista ner lite saker som jag behöver bättra på, en reminder-lista som jag måste måste måste kika in på för att påminna mig själv om att våga bättra mig på en del saker och ting, som till exempel:

»   var modigare. Så som jag låter hjärtat slå alldeles för hårt för saker som är onödiga, eller så som jag stressar upp mig själv pågrund av att jag inte vet hur jag ska hantera vissa saker. Jag måste lära mig att sluta mata min rädsla och vara modigare. Våga ta det lugnt, istället för att stressa. Våga tro på mig själv, istället för att oroa mig för att jag inte klarar av någonting. Våga vara modig.
 
»   börja nöja mig mer. Jag är sån, och har för det mesta varit en perfektionist. en väldigt kritisk perfektionist när det gäller mig själv och mitt utseende. Oavsett vad jag gör är det något fel, oavsätt hur noga jag gör min eyeliner så lyckas jag aldrig bli nöjd. Från stora till små saker, jag måste nöja mig någon gång. Jag måste inse att man inte kan gå hela livet och aldrig vara nöjd. Åtminstånde när det gäller ens eget utseende och handlingar.
 
»   ta en sak i taget. Man kan inte skriva en lång text samtidigt som man halvhjärtat pratar i telefon, man kan inte ta alla jobb man får pågrund av att man måste få ha en dag att vila. Det är viktigt att inse att man inte kan göra allt samtidigt, man kan kanske inte kan ägna tid åt att fika med vänner efter jobbet, just för att man är alldeles för trött. En sak i taget cassi, en sak i taget. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bilderna är lika vacker som du.

2016-01-24 @ 22:17:47

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback