ingen av oss kan andas, men vi håller varandra

2016-01-27 @ 20:17:00 | Permalink | Allmänt

Ibland känns det så lustigt, nu är januari snart slut. Jag slutar aldrig förundras utöver hur snabbt tiden går. Jag tänkte allra mest kika in och berätta för er att jag har så himla många projekt på gång, i privatlivet och allmänt. I detta skedet är hela jag sprängfylld med idéer och kreativitet, fastän det stressar upp mig till max blir jag så glad. Hellre stress & kreativitet än att inte ha någon som helst kreativitet alls, jag känner mig hellre mer levande och livfull än som en slags vardags-zombie. Det är fint.
förresten!! hur konstigt är inte vädret? I lördags såg det ut såhär utanför mitt fönster, och idag är det inget vitt på marken så långt ögat kan nå, det enda man ser är vattenpölar och blåt asfalt där ute. Vilket på ett sett är skönt, men på ett annat sätt så himla mörkt.
 
därför tänkte jag tipsa lite om detta underbara ljus. Yankee Candle är bara så bra, med så många olika dofter och de brinner så länge!! Väldans fint att titta på också. Om jag inte minns fel finns de på nordicfeel's hemsida!
 
Kram, C

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback