H&M home

2016-01-13 @ 17:12:13 | Permalink | Allmänt
 
♥ Blev helt upp över öronen in love i h&m home's nya utbud, jag älskar vitt och stilrent gällande inredning, och det är precis det som h&m home har ådstakommit, plus att de dessutom har färgklicken i det hela så det inte blir ett trist vitt rum. I detta fallet grön, och det är så-himla-fint!! Blev så inspirerad, och jag som inte klickat mig in på min polyvore (en hemsida där man kan göra kläd-collage och inrednings-collage) på hur länge som helst tog mig in där direkt och gjorde alla möjliga collage med h&m home's nya saker, delar med mig utav min entusiasm här: 
 
H&M home love
 
 
 
ser ni hur fint? mönstrade kuddar med bland annat palm-tryck, vita plädar och små inredningsdetaljer som värmeljus, karaffer och diverse som gör sig så snyggt på ett soffbord! 
 
 
 
H&M home love
 
 
 en gul kudde mitt i allt kan göra rummet så himla mycket piggare på något vis, smarta korgar att lägga t ex tidningar i, eller andra småsaker som man kan tänkas ha liggandes runt omkring.
H&M home love
 
 
skärbräderna  & värmeljus-glasen ♥
 
 
H&M home love
 
 
jag vet inte vad det är med mig, men kuddar. K u d d a r.
Det kan göra ett helt rum till ett annat, så enkelt att byta ut och så himla mysigt, som här ovan. En kudde som har lite "royalty" mönster om man kan kalla det så, det lyfter upp hela rummet.
 
 
H&M home love&M home love
 
 
 
grått är så trist, men blanda olika nyanser, så smart. Fifty shades of pillow's ungefär. Sen blanda in den helt makalöst fina gröna färgen i det också. 
 
H&M home love
 
 
Badrumms-krimskrams. Tandborsthållare, mönstade kuddar och guld detaljer som bilden ovan? åh blir helt till mig av inspiration, dessutom har h&m ett otroligt billigt utbud jämnfört med diverse inredningshemsidor (borstsätt från kanske IKEA).

Kommentarer
Postat av: Paulina Holmberg

Så mycket fint :D Kul när det fylls på med nytt!

2016-01-17 @ 12:17:28
URL: http://paulinaholmberg.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback