Urban Outfitters och lägenhetsdrömmen

2016-04-27 @ 19:35:25 | Permalink | Allmänt
åh jag längtar så himla mycket, tills vi ska flytta. Det är inte klokt hur pirrigt det är, men också så nervöst. Att tänka (överanalysera dvs) är jag bra på och jag överanalyserar hela tiden om detta var ett bra beslut, det känns jobbigt att släppa på kontrollbehov och ta en så stor risk. Det gör lite ont i mig men samtidigt tänker jag att detta är något jag alltid har velat, sedan så länge har jag längtat efter att bo hemifrån och det ska bli så spännande att påbörja detta. 
- att kunna inreda hur man själv vill, koppar är min favorit metall och kaktusar är favorit växten
 
- att måla, pyssla, och renovera. För att sedan få belöningen: resultatet
 
- vetskapen av att detta är bara vårt, vårt vardagsrum, vårt kök, vår toalett (eller i detta fallet våra toaletter)
- att bjuda hem vänner på kaffehäng, eller en pratstund i köket 
 
- vinkvällar på balkongen i sensommar solen
 
- att utvecklas, lära sig ta hand om sig själv och ta ansvar (låter som världens mest tråkiga punkt men jag ser fram emot det, att lära känna mig själv mer är någonting jag verkligen vill, på alla plan)
- att vi bara kan gå utanför lägenheten och komma till ett bageri (dessutom ett helt glutenfritt bageri, så himla bra!!)
 
- att gå i inredningsaffärer och köpa saker som man alltid velat köpa, och nu ha plats att ställa det någonstans (har jämnt gått i inredningsaffärer och sagt: en sån hade jag velat ha!! men inte kunnat köpa. Pga har inte plats med t ex ett soffbord i mitt barndomsrum direkt.
 
- sist men inte minst friheten
 
 
 
 
Förresten!! alla inredningsprylarna på bilderna är från Urban Outfitters, så så så himla fina saker har dem. Synd att de inte finns i närheten utav vart jag bor.
 
Kram
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback