nyinköpt och välbehövligt

2016-04-25 @ 10:38:00 | Permalink | Allmänt
som jag försöker spara pengar och använda mitt sunda förnuft för att allt ska bli så bra som möjligt. Men ibland är det svårt att leva utan sina to-go-to produkter. Och här om dagen beställde jag från min kära favorit kicks.se och klickade hem favorit produkter som jag alltid alltid återköper. 
 
.........................................
Anastasa beverly hills är det enda märket som känns som gjort för mina ögonbryn. Första köpte jag deras "brow wiz" som är en slags ögonbrynspenna där man kan skruva upp själva stiftet. Super duper jätte bra, men den tog slut snabbare än kvickt. Dessutom hade jag så mycket problem att stiftet i slutet ramlade av själva pennan, förstår ni? Hur som helst så har de kommit ut med en ny produkt som är samma princip, men den heter "Brow Definer" och den gillar jag så mycket.
Jag köpte även mitt to-go-to puder från MAC som är i deras prep+prime serie. Jag har använt det i ett halv år och hittills är det de enda puder som inte är alldeles för dyrt men ändå i den bästa utav de bästa i kvalitén. Detta är min tredje burk och huden mår så bra utav den!!
 
men ett stort tips till er som har problem med att hitta bra ögonbrynsprodukter, anastasa beverly hills är de bästa som finns. Lite dyrare men du får verkligen vad du betalar för!
 
Ha en fin dag, kram!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback