att vi ska flytta

2016-04-24 @ 14:25:29 | Permalink | Allmänt
Hur mår ni? jag har så mycket att berätta!
 
April har sprungit snabbare än vad jag anade och snart är det maj.
Det har hänt så himla mycket konstiga men så upplyftande och peppiga saker i mitt liv den senaste tiden, och jag går fortfarande på ett extraknyck energi från alla positiva saker som skett, det är så himla fint!! dessutom får jag nästan nypa mig i armen var dag för att förstå att allt har skett, så snabbt också. Men jag tänkte hur som helst dela med mig utav allt, allt fint och härligt som hänt. 
 
 » Jag tog mitt körkort!!
detta har jag nämnt, men som jag är i extas fortfarande. När jag kör själv med något bra på radion och känner att nu är allt plugg och övningskörande förbi, det har känts som att läsa en bok när man är trött. Ni vet när man läser samma mening hundratals gånger men aldrig riktigt är koncentrerad. Nu är kapitlet slut!
 
 
» jag har bil
mina föräldrar har alltid vetat mig mitt bästa, och de har hjälpt mig genom sjukdom, glädje, tårar och livet över huvud taget. De överraskar mig så ofta med deras kärlek, generositet och vilja att få mig lycklig. Jag försöker ständigt tala om för de att det inte behövs, det enda jag behöver är att ha dem i mitt liv och deras kärlek. Sen har jag allt jag kan önska mig. Men på en fredag efter att jag jobbat åkte jag och min pappa en sväng och han visade mig min bil, hur konstigt är inte det?? Men som jag blev glad, och helt överväldigad. Jag tackade tusen gånger om och frågade ungefär lika många gånger om det verkligen var sant. det var så fint.
 
 
» att trivas
jag har kommit till ett så fint stadie i mitt jobb där jag trivs något så oerhört. Med kollegor, tillvaro och allt. Ingen ångest utöver att jag ska till jobbet, eller över att saker och ting inte blir som man tänkt. Ibland kan jag konstigt nog faktiskt längta till vissa arbetskollegor och alla jag jobbar med, för jag trivs så bra.
 
 
» frisören
jag spenderade ca 2 och en halv timme och bara njöt utöver att bli omdonad, senast var det oktober och nu kände jag att det var dags. Trots att förändringen inte blev otroligt stor, men ljusa slingor hit och dit och en kopp kaffe under tiden färgen i håret gjorde sitt. Topp-trimmning och sånt som är skönt för själen.
 
 
»vi ska flytta
hallå!! jag ska flytta till min första lägenhet!! Tillsammans med han jag tycker om så att jag spricker!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jossan

Vad glad jag blev av att läsa allt detta. du förtjänar endast det bästa!
Och hallå??? Var ska ni flytta någonstans!? Vi måste träffas snart, pussss från Jussi

2016-04-25 @ 22:41:56
URL: http://nouw.com/olssonjosefine

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback