längesedan nu

2015-11-25 @ 14:20:17 | Permalink | Allmänt
jag har kikat in här då och då, klickat på "skriv ett inlägg" och rattat ner en mening eller två innan jag snabbt har stängt ner datorn igen, illa kvickt. På ett sätt saknar jag att kunna skriva här, saknar att kunna ha någonstans att landa där mina ord får flöda utan eller med respons. Här har jag delat med mig utav mitt lilla liv, skrivit om några misslyckanden, någora ljusglimtar, om förlust och vinst. Det var nära att jag stängde ner datorn även denna gång, men sedan slog det mig att jag vill vara här, jag tycker ju om den här mellanlandningen, jag älskar ju att skriva. När jag lyckas skriva ner mina känslor med ord mår jag bra, det finns ingen anledning till att gömma sig från det. Det är nu jag ska skylla på att tiden har varit knapp, att alla måsten har gått före eller att jag helt enkelt glömt bort detta. I vissa delar är det sant, men i vissa inte och det spelar ingen större roll, för nu är jag här igen. Hur länge? inte en aning. Men ett tag skulle jag tro, kameran ska jag damma av och vi får se vart det blir av. 
 
Jag vet att några få själar klickar sig in här ibland, och kanske blir besvikna varje gång. Många slutade nog klicka sig in här för längesedan pågrund av att jag varit inaktiv i snart ett halvår. Men kanske är det dags att ta tag i saker och ting igen, hoppas eran sommar var bra och hoppas hösten inte var allt för mörk!
 
vi ses snart igen

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, vad glad jag blir! Hoppas du mår bra och att livet är snällt mot dig också. Ser fram emot att få läsa dina ord igen! Kram

2015-11-26 @ 08:28:28
Postat av: Lilla hjärtat

Hej :)
Tittat in här titt som tätt och många gånger undrat hur du mår och hur livet går för dig.
Nu tänkte jag att "..ska se om hon skrivit igen"
Det hade du och så glad jag blev!
Kramar till fina dig <3

Svar: Och jag blir glad över att du skriver detta!! Så fint av dig <3
Cassandra Persson

2015-11-28 @ 23:43:42
URL: http://littlegirlsheart.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback