Ven

2015-05-19 @ 09:15:00 | Permalink | Allmänt
Sista (och typ första) klassresan med klassen blev till ven i måndags (igår). Vi hade en förbaskad tur med vädret och tiden gick förvånansvärt snabbt. Vid nollåtta femton rullade bussen iväg mot landskrona och sedan steg vi på en båt som vi satt i en halvtimma tills vi anlände. Jag har varit på ven en gång förr, för säkert 3-4 år sedan, och det är helt underbara utsikter, arkitektur, och allting där känns så isolerat och fridfullt. 
Vi påbörjade resan genom att vi fick nyckalar till varsen cykel. Min vid namn: 1395
Det var så öppet och fint, grusvägarna gjorde att man prisade asfalten för att man slapp de skumpiga och klumpiga vägarna. Vi åkte vilse en gång, och tog en och en annan omväg som vi trodde var genväg. Men vi kom fram till destinationerna på ett eller annat vis.
Första stoppet; fotbollsgolf. Men vi blev snabbt mer nyfikna på de långhåriga korna. Så himla fina och söta, dock var där en del andra horndjur som inte såg så glada ut med päls som slitits av och smuts överallt, så hemskt att se.
Där fanns ett x antal svanar
och ett x antal enorma rapsfällt ♥
Avslutar dagen med en bild från selfie-sticken som felicia tog med sig. 
 
På kvällen var jag slut och ögonlocken hängde till knäskålarna på mig. Åt för första gången på hela dagen varm mat och efter det blev värmekudden liggandes på magen under resten av kvällen. Men till er som söker sommaräventyr i skåne, ven är verkligen en världsfin ö. Där de har krog, rum att hyra, glass, cafeér och helt otroliga vyer, tips!!
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback