Tomma produkter

2015-05-22 @ 09:07:00 | Permalink | Allmänt
♥ Jag tänkte dela med er utav de skönhetsprodukter som jag tar slut på alldeles för ofta. Som jag använder nästintill varje dag, jag har sett en del liknande youtube klipp där de visar sina "empties" alltså produkter som är helt slut, oftast på grund av de varit så bra att de blivit använda till maxgränsen. Så här kommer några utav mina.
Ett litet sött gäng med produkter, jag har mer som jag använder men som är antingen nyinköpt eller som är slängt som jag inte kan visa upp, men jag tyckte att denna lilla skaran var lagom.
varje morgon, varje kväll, varje gång efter dusch åker denna på mitt ansikte. En slags dag-kräm från Nivea (enligt mig och mina erfarenheter har nivea bäst effekt på min hud). Jag har aldrig reagerat dåligt på Niveas produkter, aldrig fått finnar eller förändringar mot de sämre i hyn. Denna dagkrämen håller min hud pigg och återfuktad, dessutom innehåller den SPF 15 !
likadant med denna söta produkten, Emma S. ögonkräm. Den använder jag lika mycket som min dagkräm under ögonen och på ögonlocken. Den hjälper till med att hindra åldrings-tecken och linjer under ögonen, den är guld värd för mig som sminkar mig så ofta som jag gör. Ögonkrämer brukar också innehålla många vitaminer och annat som får den känsliga huden under ögonen att må bättre. Brevid ser ni mina två favorit läppennor, som ni ser går de mot sitt slut. Den längst till vänster är Make Up Forever's aqua lip, sitter som berget på läpparna och finns i oändliga färger. Jag har färgen 2C om jag inte minns fel. Den till höger är MAC's läppenna, vars namn är helt bort vässat. Brevid den är min älskade MAC pro longwear concealer, den bästa concealer jag någonsin testat. Så himla värt pengarna, ni kommer inte ångra er om ni bestämmer er för att införskaffa den!
när jag köpte min "Naked 3" palett från Urban Decay fick jag med fyra olika tester på deras olika Primer Potion och nästan alla är så gott som slut, hittils den allra bästa ögonprimern jag testat. Framhäver pigmenten på ögonskuggorna, får skuggorna att hålla i evighet och de blir så mycket lättare att blanda och skugga!!
sist men inte minst min cake eyeliner från make up store, den är inte hel-slut men jag är definitivt på bra väg. Man ser botten på den nu och min make up store mixing liquid som man använder likt vatten till vattenfärg är borta. Så nu förvarar jag vanligt vatten i den som jag doppar min pensel i för att sedan blanda i min cake eyeliner. Det funkar ungefär lika bra!
 
Tips på några utav mina favoritprodukter, värt vartenda krona!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback