Klädesdrömmar inför sommaren

2015-05-05 @ 21:22:20 | Permalink | Ytliga ting
♥ Maj månad - månaden då sommarern knackar på? kan man säga så? 
Efter att nästan glömt bort att jag hade pinterest klickade jag in mig på det och kände att kläd-inspo var någonting som jag behöver. Jag längtar så himla mycket till sommaren och det här med att kunna gå ut på kvällarna iklädd i shorts istället för ett stycka tighta byxor eller liknande. Jag är helt sprängfylld med must-have's och vet knappt vart och hur jag ska införskaffa mig allt. Trots allt lär ekonomin vara väldigt välbehövd efter att studenten är tagen och studiebidraget slutar rulla in på kontot. 
Retro jumper från nike, tänker hur fin den skulle vara över mina hängselshorts? Och hur mysig är den inte att bara gå hemma i? I sommar tänker jag även införskaffa set med kläder. Som der till höger, så lätt att sätta ihop en outfit när man har ett set? Det finns så himla många, på både asos.com och nelly.com. Säkert på fler ställen också!
Och lose-fit klänningar, helst en som den till vänster. Måste hitta en sådan, vet ni ett bra ställe så säg till! Så himla skönt att dra över och ha på varma dagar, ett par sneakers och en hatt. Så himla sugen på att köpa detta och tittar nästan alltid efter det nu för tiden, behövs i min garderob!

Vita strandklänningar (jag åker till Turkiet i sommar!!) och jag känner även för att satsa på mer kjolar. Tro det eller ej men jag äger bara två kortkjolar, båda från h&m varav färgerna består av svart och vinröd. Lite småtrist på sommaren, därför ska jag kika efter fler!


Halvlånga kjolar är inte heller fel, än så länge har jag hittat så-himla-fina sådana på asos.com. Frågan är om jag på 158 centimeter kan bära upp det utan att se ut att vara en halvmeter kortare ungefär. Men om jag passar i det är de finaTe färgerna beige och svart. Jag är även sugen på "chunky heals" i sommar, vita klackar med stor klack, tjock sula och kanske någon cut-out vid tårna? Super snygga i varje fall!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Så mycket fint! 😍
Sett att Asos och Monki har en del t-shirtklänningar, är själv på jakt efter en sådan!

Svar: De är så himla fina!!
Cassandra Persson

2015-05-05 @ 22:51:56
URL: http://wallinmalin.wordpress.com

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback