Mac-addict

2015-05-17 @ 08:29:00 | Permalink | Allmänt
Har jag blivit en MAC-addict, svar ja. Jag är såld på det och införskaffade mig själv ännu ett läppstift och även en lip-primer från Kicks på emporia, då passade jag även på att köpa en liten version av smashbox's primer. Jag har sedan jag varit liten varit väldigt kreaktiv, och ä-l-s-k-a-t att rita och pyssla. Med åren antar jag att det utvecklats i ett smink-intresse och jag känner mig så hemma i det intresset. nog med små-snack, mer om produkterna.
Jag har haft smashbox's photo finish primer innan, en större tub som i själva verket var den första primern jag någonsin ägt. Efter att den tog slut (klippte den på mitten och skrapade ut de sista så mycket som jag älskade den) så testade jag flera andra primers, jag vill inte påstå att jag testat allt, jag har kört på budgetmärken men ingen har varit "bra". Jag har testat elf's primer, som var ett skämt. Den tog slut så snabbt, och efter det testade jag en utav kick's egna primers som inte heller gör någon nytta. Så denna lilla goding för 100:- fick med hem. Behövde behövs en bra primer inför studenten och balen.
Färgen på läppstiftet heter "sin" och hur fin är den inte? Det är ett matt läppstift och hon i butiken tipsade mig om mac's lip-primer för matta läppstift. Ångrar inte det spontanköpet, jag har varit lite emot läpp-primers på grund av att jag mest känner att det bara är något onödigt som man lika gärna kan klara sig utan, men icke. Utan läpp-primern blir det lätt tort och kakigt på läpparna, men med primern går det på så bra och pigmenten förhöjs. Dessutom hjälper det läppstiftet att hålla längre, bra va?
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback