Bookmaker Sandwich

2015-05-09 @ 08:37:00 | Permalink | Allmänt
Pappa är borta flera dagar i rad på grund av sitt jobb ibland och därav får han spendera nätter på hotell då han är överallt och ingenstans i hela Sverige i princip. Efter att ha varit bortrest berättade när han kom hem i torsdags att han hade ätit så god kvällsmat på hotellet han bodde på dessa dagarna som gått. Och igår gjorde vi vår egna oerhört amatöraktiga-men-ändå-aptitlig-och-fotogeniska-macka.
och den blev så himla god. Lite annorlunda recept då det innehöll pepparrotsvisp som jag nog aldrig riktigt smakat. Det påminde om någon slags peppar/ingefära liknande smak. Pappa gjorde även en dressing på dijon-senap och majonäs, så knasiga men goda kombinationer.
Hur gör man denna då? Du behöver:
Rostbröd
Kött (vi hade ryggbiff)
Sallad of any choise (vi tog basic tomat, gurka, blandsallad och rödlök för lite mer smak)
Pepparrotsvisp
Dijon-senap
Majonäs
(ev. någon annan dressing, går nog med vilken som helst)
Resten är upp till dig, tillaga så som du vill. Vi stekte köttet med pepparkrydda tills det var lite rosa i mitten kvar. Därefter la vi på brödet på grill-pannan till det blev krispigt. Ena sidan av brödet bredde jag med dijon och majonäsblandningen och andra sidan med pepparrotsvisp. Dela köttet i bitar eller lägg på helt, tillsammans med sallad och voilà!
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback