sista student summeringen

2015-06-17 @ 09:51:00 | Permalink | Allmänt
Nu är studenten förbi och jag kan stolt säga: fy fan vad jag är bra. Nu är måndagen efter här, jag summerar veckan lite lätt och kommer fram till att det inte varit många gånger då jag hängt läpp, glädjen har funnits där varje dag, genuin lycka genom sju dagar i rad är väl inte så illa?
Studentveckan påbörjades med skattjakt och hela klassen klädde ut sig till militärer, gjorde konstiga uppdrag och jag skrattade tills jag vek mig dubbel
Sedan var det karneval där jag inte har några kort ifrån, men det här är från dagen innan studenten. Förberedelser inför flaket och sprayburksfärg på händerna.
 
resultatet = inte så proffsigt, men vi använde oss utav bortförklaringen "vi kommer ta studenten varesej lakanen är fina eller fula"
på kvällen skrattade jag tillsammans med mina två favoriter, åt banan och kycklingpizza (första köpepizzan jag äter sedan mer än 2 år tillbaka).
sedan var det tillslut stuentdags!! glada och spralliga var vi hela högen exakt hela dagen och det bjöds på mycket gråt, många hårda kramar och skratt givetvis. Ord kan inte beskriva.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback