En veckas semester

2015-06-30 @ 16:13:26 | Permalink | Allmänt
Som vissa kanske kommer ihåg var jag förra veckan i det soliga, härliga och varma Turkiet. Vi bodde på ett hotell ca 20 minuter ifrån Side-centrum och hade det ljuvligt i sju dagar. Njöt av all-inclusive drycker så som öl, vin osv. Dessutom all-inclusive mat. Balkonghäng, solande, drinkdrickande, badande och prutande var egentligen det hela vecka gick ut på. Jag har minimalt med bilder där ifrån, kameran glömdes på hotellrummet allt för många gånger och mobilen låg djupt begravd i väskan för att hindra den från att förstöras av havsvattnet, solen och liknande ting. Men några höjdpunkter fick jag på bild. 
bild 1 är från första dagen/eftermiddagen. Balkongen var olidlig i värmen men glad och nöjd med det mesta var vi alla. bild 2 är ifrån hotellrummet när jag posear i mina nya solglasögon från ginatricot.
bild 1 är andra dagen då vi firadespappas födelsedag med god middag ute på en restaurang vid havet. så gott!! bild 2 är ifrån en dag på stranden, bodde näst intill i min blommiga sarong. under de få stunder man pausade bad- och solandet med att äta eller ligga i skuggan.
bild 1 är första drinken i Turkiet, summertime var namnet på den och jag saknar den nu när jag är hemma, skulle behöva minst en sån varje dag för att fungera riktigt känns det som. vi beställde även in en vattenmelonsdrink på 4 personer under en kväll, tog nattdopp, sjöng till Måns Zelmerlöw's låt Heroes när den spelades på utestället vi var på. Spelade Yatzi under mellantimmarna och powernapade på eftermiddagarna. Bild 2 är från sista dagen då vi besökte ruinerna i Side.
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback