skulle göra vad som helst

2015-12-01 @ 18:19:33 | Permalink | Allmänt
Jag pratar inte om det, även fast det är det största och mest livsavgörande som hänt mig hittils. Jag berättar inte för folk hur mitt förflutna har varit, och därför är det lätt att människor trycker på punkter som jag egnetligen inte klarar av att höra, punkter som startar krig i mitt huvud men som jag bara skrattar bort för att verka trevlig och mindre besvärlig. Det gör ont, när folk berättar om bantningstekniker och om att de borde äta mindre, det gör ont för att en del av mig inte kan hantera de orden utan att börja fightas med en annan del utav mig. 
 
Det träffar mig snabbare än ett blixtnedslag, ibland klockan 06:00 på morgonen. Ibland precis innan jag ska lägga mitt huvud på kudden, kanske några gånger på förmiddagen/eftermiddagen. De där tankarna som jag försöker att inte lägga någon energi på, utan förvarning slår det mig och förlamar. Fortfarande, och trots att jag ibland lyckas vifta bort det innan det växer sig allt för stort så kan det ibland fastna på näthinnan. Som om ångesten är ett slags exem, och desto mer man tänker på det desto mer känns det. Hur svårt är det att tänka bort en ångest? det går-inte. 
 
jag krigar innanför pannbenet, som om jag aldrig gjort något annat i mitt liv. Jag jobbar på att älska mig själv, på att älska den magen som putar ut ibland utanför jeansen, jobbar på att älska mina bristningar på sidan av mina lår. Men det tar energi att gå runt var dag och försöka älska sig själv när ena sidan av hjärnhalvan säger tvärt emot, som att springa det fortaste man kan utan att komma någon vart. Psyket tar stryk och fastän jag bygger upp det igen vet jag om att det snart kommer brytas ner. 
 
Det gör alltid ont, morgon-middag-kväll. Men jag försöker att må bättre, det är väl det viktigaste?

Kommentarer
Postat av: Malin

Känns så oerhört fjuttigt i sammanhanget men skickar ändå iväg ett ❤️ och följande: Du är fin och förtjänar att må bra. Punkt.

Svar: det är inte fjuttigt över huvudtaget, tack fina malin <3
Cassandra Persson

2015-12-01 @ 20:30:19
Postat av: Lilla hjärtat

Du skriver precis som jag upplevt flera gånger kring all hets om att banta hit och dit, äta rätt och äta fel. Jag satt och kämpade med tårarna på ett kalas... åt ingenting, men försökte sitta med. Då börjar de prata om att de ska gå ner i vikt och slutat äta kolhydrater och annat. Då brast det för mig. Jag som annars är tyst reste mig ifrån bordet med orden "Måste ni prata om kalorier hela tiden!!!?"
Det är som att sätta en spik till i huvudet på mig när jag kämpar nog ändå.
Du ska inte behöva sätta på dig en mask utan du har all rätt att synas och höras och du är grymt bra precis som den fina tjej du är <3
Kramar :)

2015-12-03 @ 21:42:47
URL: http://littlegirlsheart.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback