raw-fika och hoppfulla tankar

2015-12-17 @ 20:15:27 | Permalink | Allmänt
I början av veckan besökte jag och min käraste vän ett fik/café som nyligen öppnat i hässleholm. "Lillaråa" var namnet och dit ska jag d e f i n i t i v t gå igen. På "Lillaråa" är allt glutenfritt (!!) och det mesta är även raw-food vilket är så himla bra för kroppen och även knoppen på alla sätt. För naturen, för djuren och för människan.
 
I mitten av sommaren var jag på en del läkarbesök och efter en del väntan kom provsvaren på att jag är glutenintolerant, att anpassa mig har varit en rätt bra blandning mellan enkelt och svårt. Fysiskt sätt med mat-hittande och kroppsmående är det förvånansvärt lätt, men psyket har satts på spel. Efter att ha behövt tänka så oerhört mycket på min kost och hälsa hade jag äntligen lärt mig att släppa mer på gränserna, att ta för mig mer och att våga våga våga. Men när jag fick reda på detta var det som ett bakslag, att jag som precis lärt mig att tänja gränserna ska begränsas igen.
 
Jag är säker på att det inte är något som är oerhört intressant att höra på, det jag vill komma fram till att allting på "Lillaråa" är glutenfritt och jag jublade av glädje att slippa klura ut vad jag kunde äta eller inte. 
 
I detta nu räknar jag ner dagar och timmar utav jobb innan det äntligen är dags att pusta ut, åtminstånde pusta ut en liten del. Jag räknar även dagarna tills 2016 kan påbörja, att lämna ett gammalt år är så befriande, och trots att jag inte riktigt tror på att nya år är en nystart så vill jag ändå hoppas på att det kan vara ett slags sätt att känna fler möjligheter, drömma fler drömmar och nå fler mål av alla dess slag, det känns iallafall hoppfullt att tänka så. 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback