lush

2015-12-29 @ 20:36:00 | Permalink | Allmänt
som den nybörjare inom lush-produkterna kan jag med all säkerhet berätta att det är det mest välgörande, miljö/djurvänliga och snyggaste skönhetsprodukterna som jag hittills testat. Även om jag försöker så kan-jag-inte hitta någonting som är negativt med deras sätt att producera eller deras tänkande kring deras helt fantastiska produkter. Förut hade jag den där favorit hudkrämen, sen en annan favorit ansiktskräm samt en och annan bodylotion som jag använde ganska ständigt. Men sen jag testade på lush blev jag total-förälskad.
Först och främst:
världens snyggaste förpackning. Med texter som t ex: "En återfuktande, mjukgörande mix av världens första rättvisemärkta vanilj, glansgivande mandel och krämig avokado för ditt hår att dricka upp. När du är redo att använda denna varma oljebahandling, placera behandlingen i en lämplig behållare (vi gillar att använda en tom svart burk) och sätt på vattenkokaren. Vi rekommenderar att du samtidigt förbereder en trevlig kopp te!"
Så behövligt avslappnade buskap, istället för kalla och tråkiga beskrivningar så som "applicera masken på håret, vänta 15 min, skölj".
 
Här är den fantastiska rengörings-skrubben, som doftar fräsht och som verkligen gör någonting för huden. Samtidigt som den inte är för hård eller för uttorkande som skrubbar ibland har en tendens till att vara.
och istället för en vanlig vit tråkig kräm har de nästan alltid spännande färger som speglar det som är huvudingridienserna i produkterna.
denna dushgelén doftar hallonhjärtan!!!
Denna ansiktsmasken är så rengörande och mjukgörande att jag vill ha den varje dag, och det hade jag säkert haft också om inte tiden hade varit på knapp. Jag ska definitivt införskaffa mig fler ansiktsmasker då detta är den enda jag har hittills, men denna känns så fräsh och mintig på ansiktet samtidigt som den gör huden otroligt len och frisk när man sköljt av den med ljummet vatten.
 
Gå in på lush's hemsida (lush.se) för att läsa mer och se deras utbud då de har allt från hårvård, badbomber, bodylotion och diverse. Tipsar så himla mycket om detta minst en gång i veckan, man får ej glömma att ta hand om sig själv. 
 
Ha det fint!!
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback