Valborg

2015-04-30 @ 21:49:50 | Permalink | Allmänt
 
Idag har jag varit ledig och mest gått runt med en ska-jag-ska-jag-inte känsla över att ha en mer festlig valborg som de flesta har idag, men min kropp sa nej direkt. Varför ska man bege sig iväg när man egentligen inte har lust? Så jag gick upp i lugn och ro, åt frukost i sängen och nöjde mig mer än väl med en lång promenad efter det. Begav mig iväg mot staden och fick med mig strumpbyxor, och mötte upp min favorit för att sedan bege oss hem mot honom. Ett glas vin på altanen och efter det somnade jag i sängen av utmattning från imprincip ingenting? Vaknade av att ca hela min arm var utan känsel av att ha legat på den i en timma.
Resten av kvällen ägnades åt att umgås med hans familj, åkt bild medans solen gick ner och avslutade bilresan vid ett maj-bål. (kan det bli mer klyschigt). 
 
Annars då? livet är lite upp och lite ner men om jag ska vara ärlig så går det mest upp. Sommarjobb är ordnat, alla studentprylar är inköpta, saker och ting i studie-väg håller på att avslutas och jag har massvis med roligt att se fram emot. Dels ett cocktail party denna lördagen hos mitt favorit par.
 
Ha en fin kväll, ta hand om er!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback