nya favoriter

2015-04-10 @ 09:56:00 | Permalink | Allmänt
Tidigare i veckan berättade jag att jag fått hem min naked 3 palett från Urban Decay. Jag skulle egentligen köpt denna på Sephora när jag var där förra onsdagen, men den fanns inte där. Dock fick jag tag på en läppenna från makeup forever som nog är en av de bästa läppennorna jag någonsin ägt.
 
Men även en ny foundation som jag fick upp ögonen för senast jag var inne på Sephora. Make Up Forever HD foundation, en dyr rackare men väl värt pengarna. Jag har länge kört på fulltäckande foundations, sådanna som är ganska tjocka och krämiga men märkt att det lägger sig i linjer, i porer och diverse. Allt ser mest bara kakigt och tjockt ut på huden. Med denna foundation kan man "bygga upp" en täckande foundation genom att ta fler lager. Och om man känner för det bara ha ett lager (som även är väldigt täckande men inte heltäckande).
 
För att förklara det lättast: den täcker mina skavanker och röda parier, men man ser igenom mina fräknar en gnutta. 380:- kostar foundationen men den är väl värt det för min del eftersom formulan är enastående.
Naked 3 paletten kostade 450:- och många kanske tycker att det är dyrt. Men en bra ögonskugga kan ligga runt 100-150:- om man vill ha en bra. Och genom att köpa denna paletten får man 12 skuggor för 450 och att de dessutom är väldigt högpigmenterande och långvarande. 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback