Maria Nila

2015-04-26 @ 09:49:00 | Permalink | Allmänt
Härom veckan fick jag hem produkter jag beställt från maria nila och som jag är taggad på att testa dessa!!
Jag har länge haft ett sug efter att påbörja balsam-metoden med tanke på alla kemikalier och uttorkande produkter man preppar håret med varje gång man klickar schampot i handflatan. Samtidigt har jag inte viljat börja med balsam-metoden med tanke på att håret tar tid att vänja sig vid den, vilket resulterar i att man går runt med halv flottigt hår ett bra tag (jag gjorde det iallafall när jag testade metoden för ca 2-3 år sedan). 
Men här är lite info om maria nilas produkter:
 
Schampo: Ett sulfat- och parabenfritt schampo för färgat hår som bygger upp, stärker hårets struktur och tillför glans. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.
 
Balsam: Ett utredande balsam för färgat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet.
Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.
 
Hårinpackning: En skonsam behandling för färgat hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback