Träffar gärna vem som helst utom mig själv

2014-09-07 @ 09:15:34 | Permalink | Allmänt

Igår såg jag mer eller mindre ut såhär med håret i svans, läppstift i lila nyans och eyeliner som inte är att leka med. Efter en dag som alla andra händelselösa lördagar innan jag begav mig iväg förl att möta upp två kära vänner för kvällsmat på ett ställe i Hässleholm. Där satt vi i två timmar tills kylan kröp oss i skinnet då vi begav oss därifrån mot tåget hem.
 
Söndagsångesten befinner sig i mig nu och bultar, trots det är klockan bara nio på morgonen. Mina ögon har varit klarvakna under natten och hållt ångesten sällskap, legat i ett kolsvart rum och låtit tankarna flyga överallt motvilligt. Men tillslut blev det morgon och att somna då var total lönlöshet. Kravlade mig upp ur sängen med kurrande mage, klumpade till nedanvåningen och tappade upp ett klas halvkallt vatten, hann svimma av i köket innan jag ens hunnit gå ett steg till, vaknade upp sittandes på golvet med handen tryckt mot pannan. Groggig och yr tvingade jag mig själv in i duschen för att tvätta av kallsvetten som rann längs tinningar, hårfästa och rygg. Tinnituss ljudet som susade i ögonen fick mig att vilja skrika rakt ut, men jag förblev förlamad. 
 
Klockan är nio en söndag och hittills har dagen varit en av de sämsta på länge, men denna dag ska väl kunna uthärdas på något vis.

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, vännen. Kram! Hoppas du mår bättre snart, se till att ta hand om dig idag.

2014-09-07 @ 09:31:09
Postat av: Malin

Åh, vännen. Kram! Hoppas du mår bättre snart, se till att ta hand om dig idag.

2014-09-07 @ 09:31:47
Postat av: Anonym

Kan du inte göra en video eller något liknande där du sminkar dig? I alla fall hur du fyller i dina ögonbryn, jättesnygga!

2014-09-07 @ 17:18:32

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback