Luddig inledning men definitivt slut

2014-09-23 @ 21:59:09 | Permalink | Allmänt
Morgonsolen som sakta stiger upp efter en bäckmörk första halvtimma sen ögonen slöts upp av ett tjutande skolalarm på mobilen. Havregrynsgröt, i form av råg blandat med fibergryn och en skvätt av havremjölk ovanpå innan det pudras underbart doftande kanel och kardemumma kryddor. En macka och ett glas vatten, och om jag hinner en kopp te från märket Garant. Öppnar dörren, sticker ut armen och känner på höstkylan. Bevittnar frosten som glittrar och när kylan möter mina andetag bildas rökmoln som tonas bort.  
 
Börjar lägga tankarna på vinterjacka, sparpengar till halsdukar, vantar, mössor och stickade tröjor. Varvar med tankarna om studierna som redan kickats igång, och proven som sakta trillar in på schemat samt läxorna som succesivt antecknas i min kalender eller i notis-lappar på mobilen. 
 
Jag vill skriva mer här, jag vill berätta mycket mer än vad jag gör och jag vill fotografera, redigera, visa, vara stolt. Jag vill väldigt mycket men många ting faller i min väg. Övningskörning och körkortsstudering, sista gymnasieårets stressande och fritiden som blir allt mindre och mindre. 
 
Men jag lovar att från och med nu ska jag börja dokumentera mer, skriva mer, visa mer. Och när jag fått tid till att köpa ett nytt objektiv till min kamera ska jag definitivt fotografera mer, åh som jag längtar efter det. Jag ska ta tag i skrivandet och uppdatering mer, för jag vet att jag älskar det. Att ventilera, skriva och dokumentera. 
 
Vi hörs (förhoppningsvis oftare numera) ♥

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback