Smattrande regn och träningstankar

2014-05-08 @ 20:05:43 | Permalink | Allmänt
Igår kom jag hem efter ett möte med en vän i regnet, kramades hejdå och därefter begav jag mig hemåt i duggregn för att byta om och ta på mig träningskläder för småövningar. Stärka de obefintliga muskler jag har och försöka känna mig någolunda produktiv. Tog lite fotografier på hur jag såg ut då jag fått förfrågningar om träningsinlägg på bloggen, dessvärre vet ni (om ni känner lilla mig rätt) att jag inte gillar att förespråka träning då jag en gång i tiden missbrukat och hetstränat ett x antal timmar i veckan, vilket inte alls gjorde mig gott. 
Jag ser ut såhär som på bilden nedan, och jag använder mig inte utav gym fastän jag varit där kanske fem gånger under den tiden jag fick börja träna (ett halvår ungefär) . Jag hårdtränar inte alla dagar i veckan, jag mår bra av att ta lite i taget. Efter hur jag mår, känner och hinner. Det är så lätt att man faller ner i en träningsrutin som hela tiden utökas till något som kanske inte är hälsosamt för just mig. Det är skrämmande hur lätt det är att tro sig klara mer än vad man kan. Men nu har jag kommit fram till att jag är trött på att inte orka så mycket som jag skulle vilja, jag är trött på att vara slapp och svag i kroppen. Jag vill bli piggare, gladare, hoppigare och mer rofylld. Eftersom jag annars är stressad, uppjagad och rastlös. Jag har kommit fram till att jag behöver något aktivt för att beta av de känslorna jag har bubblandes i mig för att jag inte ska gräva ner mig för djupt.
Ibland ser jag fler, ibland ser jag färre brister. Det gör alla människor, men glöm inte bort att du aldrig någonsin kan börja älska dig själv om du ständigt försöker förändra eller förbättra ditt yttre, du måste älska dig för den du är just här och nu. Med kärlekshantag eller inte, med en stor eller liten kropp. Tappa inte bort er själva.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är ju så oändligt fin! Verkligen!

Svar: Åh tack fina du, så fint av dig!
Cassandra Persson

2014-05-08 @ 21:30:54
Postat av: Nicke nyfiken

Åh, va snygga träningstights! Var köpte du dem? Sitter dem skönt, inte för tighta? :) funderar kring dem.

2014-05-10 @ 03:41:32
Postat av: juliaa

fint inlägg!

Svar: tack du!
Cassandra Persson

2014-05-13 @ 16:37:51
URL: http://juliaaasjoholm.blogg.se
Postat av: johannastartkonst.blogg.se

Så bra inlägg! Du är fin precis som du är ♥

Svar: Tack, du också! ♥
Cassandra Persson

2014-05-13 @ 17:03:01
URL: http://johannastartkonst.blogg.se/
Postat av: Mirjam Wallmark

Vad fin du är! kram

Svar: Tack fina du!
Cassandra Persson

2014-05-13 @ 17:03:03
URL: http://mirjamwallmark.blogg.se

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback