Jag är livrädd men jag vågar allt

2014-03-31 @ 19:13:56 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
Igår spontansovde jag hemifrån och det resulterade i att jag idag har sett ut såhär, med slitet småflott hår och halvtrötta ögon har jag hasat mig igenom ännu en måndag. 
Tog en promenad med mamma och kände vårdoften i luften. Gick iklädd träningstights, skor och en t-shirt under denna kofta och frös inte ett dugg. Vitsippor blommade längs slätter brevid vägen, solen gav spring i benen och hela kroppen pirrade av vår.
Läser för nuvarande lite i boken min som jag glömt bort mitt i all stress, den är så bra, och så drömsk. Planerar veckan i huvudet så det knakar och funderar på att varva med studier och dagboksskrivande. Jag har alldeles för många tankar som fumlar runder, att berätta för andra gör för ont. Bättre att ventilera omtumlande känslor i skrift istället.
Tittar ut genom spetsgardin och tänker sommar, åh så fint med sommar. Imorgon påbörjas april och jag vinkar hejdå till mars som givit både gott och ont. 

Stressfullt men fint

2014-03-30 @ 16:43:12 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
En veckosummering är på sin plats!I måndags blev det lunch på graffitti under skoltiden och varsen bakadpotatis satt fint. En lång skoldag som tycktes aldrig ta slut och som krävde så oerhört mycket koncentration från min del då mina tankar var disträ egentligen. Tänkte mycket på mormor, vars grav jag besökte på kvällen, under samma kväll hann jag träffa min käraste vän, då vi satt i kylan och gungade på varsen gunga under stjärnklar himmel, hon är fin hon.
Sen blev det tisdag då endast praktik stod på schemat, en stressig dag som resulterade i att jag fick spring-gå till bussen i all hast för att komma hem och slippa en timmas väntetid. Onsdagen därpå köpte jag en så himmelskt god sallad på ICA Maxi som jag smaskade i mig under lunchen på praktiken. Bestående av sallad, avokado, vitlökskrutonger, kyckling, pasta, keso, gurka och tomat. På eftermiddagen kom stressen bubblandes i mig och jag brast en aning, men inget mer med det tänkte jag. På kvällen somnade jag på världens bästa vis, brevid honom.
En händelselös torsdag och en som bara innefattade prov, stress, stress och åter stress. En trött cassandra kom hem och orkade inte uppdatera om dagen. Därför hoppar vi till fredagen, då jag kom till skolan men åkte hem efter ett tidigt prov då ögonen hängde till mina knäskålar. En stund senare blev jag mer mig själv då solen lös så fint, såhär såg jag ut då på dagen. På kvällen sov jag borta och hade det bra.
Lördageftermiddag prommenerade jag i solen ännu en gång, åh vad jag älskar att prommenera konstigt nog. Hela huvudet känns lättare när man under en halvtimmas-timmas tid har gått runt och låtit alla tankar flöda. Samtidigt lyssnat på en podcast och kanske kommit på bättre eller helt enkelt andra tankar för omväxlingens skull. 
Kvällen spenderades i Landskrona på en hemmafest, bra som dåligt så slutade det fint iallafall. Och jag sov med tre andra helt underbara töser i en soffa. På morgonen åt vi en snabb frukost innan vi begav oss hem i morgonsolen med tåg och kände mest att: sova är prio ett när vi är hemkommna.
 
Hoppas er vecka varit fin, sommartiden har börjat, glöm inte det!

Vårvärme mot min hud

2014-03-30 @ 16:11:07 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
 
Söndag och inaktiveteten på bloggen har varit oslagbar de senaste dagarna. Mina tankar har varit i andra banor, min kamera har legat som dammig på byrålådan där hemma. Mellantimmarna har knappats funnits och har jag inte befunnit mig hemma med studier har mina fötter vandrat i skolkorridorer, på praktikplatsen. Eller så kan jag också ha befunnit mig på mina promenader i hopp om att finna lugn, om att kunna tänka klart och vettigt. 
En hemfärd tidigt imorse och en sluddrig tupplur senare hasade jag mig upp. Efter en slarvig lunch gick jag en runda och kände hur solen gassade i ansiktet, och senare vankades med glädje en stund på baksidan för att låta den varma vårsolen ge min bleka kropp färg.
Efter en stund där gjorde jag ett gott mellanmål bestående av en smoothie som satt fint i magen, gjord på blåbär, naturell yoghurt, hallon och banan. En liten prommenad till i solen gör sig fint nu, och senare får vi se vad som väntar. Antagligen studier, kanske en del inläggsförberedande till bloggen för att ta igen det jag missat. Tills dess, ha en fin söndag!

Och han är finare än hela stjärnhimlen

2014-03-26 @ 16:22:16 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Ögonen är trötta och stressen bubblar, jag hinner inte med det jag vill. Knappt ens en fjärdedel av det jag vill hinna med, har tiotusen planer i huvudet men hinner bara med en ypperligt liten del av dessa. Jag vill så mycket men hinner så lite, jag kan inte längre ligga ner och titta upp i taket. Jag måste nästan ständigt befinna mig på tåspetsarna redo att springa in i nästa projekt.
 
Jag är inte övermänsklig, jag är inte oslagbar. Jag är som alla andra och en sjuttonåring klarar inte av vad som helst, förhinder, ekonomiproblem och framtidsgrubblingar är hinder man måste försöka kräla under. Men ibland är de för stora för att undvika.  
 
Efter en dag på praktiken kom jag hem till ett renstädat rum av min kära mamma och vilken lättnad, en sak mindre att tänka på. Nu ska jag försöka beställa hem en del, räkna pengarna i min ekande tomma plånbok och studera innan kvällsmat, ikväll kommer min favoritperon hit och övernattar.
 

Sommarklädsel

2014-03-25 @ 19:46:09 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Jag fick en fråga angående hur jag tycker man ska gå klädd i sommar, och jag har så många förslag egentligen, så mycket jag vill införskaffa men som jag troligtvis inte har pengarna till, här kommer det iallafall några kollage jag gjorde tidigare idag!sommar
Alla kollage är gjorda på min polyvore där ni gärna får kika in! Första kollaget är på de bikinisar jag skulle kunna tänka mig införskaffa i år om pengarna räcker. Jag är sugen på ljust och blommigt, lite gammeldags med bandu-bh kanske skulle sitta bra! Jag är rädd för hur jag ska klä i bikini till sommaren, då jag genomgått en viktuppgång under vintern vet jag inte hur jag kommer förhålla mig till allt man visar upp. Men nog om det! Ett par lite finare strandskor och mjuka shorts att trä på när man ska gå någonstans.
sommarHär kommer shorts med hög midja i svart för omväxlingens skull, det vill säga om jag lyckas bli brun nog till att bära svart. Ett par solglasögon (som jag redan införskaffat från Ur&Penn). Converse som alltid är ett säkert drag på sommaren, speciellt låga. I sommar kommer jag också försöka införskaffa många sköna blommiga plagg, klänningar som linnen. Somd etta på bilden! En snyggare ryggsäck därtill kanske?sommar
Klänningar ska jag köpa, det är nästan det jag längtar mest efter, att bära klänning under varma dagar. Jag vill också införskaffa en lite större vintage jeansjacka då jag sucktar efter en något enormt, och jag kan lova att så fort jag hittar en så slår jag till, kosta vad de kosta vill!
 
SommarHöga midjeshorts och ett snyggt maglinne i basfärg. Converse, armbandsur och en ryggsäck. Ett enkelt nagellack och kanske lite längre naglar förhoppningsvis! Svårare än så behöver det inte vara, detta är helt perfekt för en helt vanlig sommardag, sen om man väljer att ha ett x antal ringar på fingrarna gör det inte de minsta. 
 
sommarDet är lite av en risk eftersom jag annars inte tänk på det förän jag såg detta plagget på polyvore, jeanshängslor och paladium, undertill en vit tröja i form av t-shirt eller linne? Hur fint? Väldigt! Jag som kan vara väldigt feg hade gärna velat testa detta!
sommar
Sist men inte minst en klädsel för sommarkvällar, ni vet sådanna med grillning, solnedgång, vin och gott sällskap? Minnesbilder ska tas och blommiga kjolar är helt underbara, svarta stilrena linnen, vita också för den delen! Och ett par fina ballerina, kanske klack om det är ett festligare tillfälle? En snygg sidoväska till det! Öronhängen, ringar och halsband behövs nästan inte, men om man känner för det så är det fritt fram!
 
Hoppas detta var ett bra svar på frågan jag fick!

trehundrasextiofem dagar sedan du försvann

2014-03-24 @ 20:38:47 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Ibland undrar jag om du kan se mig därifrån du nu är, om du vakar över de steg jag tar. Om du berömmer varje framsteg, ler åt varje lycko-stund, skrattar med mig när jag mår bra och sörjer med mig när jag är ledsen. Jag vill så gärna hoppas att det finns någon liten ljusglimt, något litet levande av just dig kvar någonstans i världen. 
Ibland undrar jag om du sett de framsteg jag tagit, hur jag trippat framåt och om du sett min resa tillbaka till livet. Om du är stolt, ledsen, arg, besviken eller kanske bara glad att allting ordnade upp sig tillslut. När du försvann från livet så försvann en del av mig själv med dig, lyckan jag en gång hade tonades bort och jag kände att något i mig slocknade, någonting som funnits där som en trygghet i hela mitt liv försvann på en nanosekund. Hela jag lämnades med en tomhet som behövde fyllas ut, som jag trodde kunde fyllas ut med falsk lycka som bidrog till att jag därför tränade mig till plågor, svalt mig och pressade mig till det yttersta bara för att känna mig levande.
Ett år sedan, men tiden spelar ingen roll, för sorgen kommer jag alltid känna. Ett år sedan du försvann gör ingen skillnad egentligen, men man märker hur snabbt tiden faktiskt går. Man märker hur mycket som kan ske under ett års tid. 
Jag tände ett ljus för dig mormor, tänkte på dig. Men jag grät inte, jag mindes inte bilderna från de sista dagarna i ditt liv, då du mådde som sämst. Jag valde att minnas ditt skratt, lukten av det starka mint tuggummit du alltid tuggade, ekandet i trapphuset innan man kom upp till dig, de gånger du passade mig som liten och såg mig växa upp. Jag mindes den mormor jag ville minnas.

Du kanske aldrig når dit du vill nå, men du når mig

2014-03-23 @ 20:39:45 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Summeringen av veckan får vi inte glömma! Dessvärre blir denna kortare än vad den skullat eftersom jag varit sjuk i början och inte direkt hittat på några större bestyr.
I måndags gymmade jag och påbörjade min ack så elaka förkyldning som äntligen håller på att tina bort. Den dagen var regnig, ledssam och ovärd att fotografera. Tisdag däremot var det jobb och en del papper på praktiken sorterades, frukstund på morgonen var också väldigt behövligt. Åh vad jag tycker om de jag jobbar med, så trevliga och bra! 
Onsdagen tillbringades hemma som sjuk, med en energi som låg på minus. Det blev en tråkig frukost, en promenad i regnet och frukost till lunch i brist på engagemang. På kvällen åkte jag till hjärtat och somnade gott i hand armar, vaknade och strosade till skolan med förkyldning trots att jag borde varit hemma. Åkte en runda efter lunchen för att döda tid med klasskamrater och kom hem. På kvällen kom min favorit till mig och när jag kom hem på fredagseftermiddagen hade han städat rummet så fint som han alltid gör när han får tid på morgonen, guld värt, han är så bra.
Vandrade i kjol och tights hela freddagen och bytte om när jag kom hem då synen av regnmoln kom inblåsandes mot byn. Gick en runda och sedan åt jag kvällsmat med fina tjejer på subway, lite prat och trevligt skratt sedan for jag hem i mörkret. Spenderade fredagen med mig själv. Inställda planer gjorde att mitt humör blev trist och sorgset dock.
Det trista humöret varade till morgonen och jag valde att försöka pigga upp mig med en frukost som satt fint i magen, på kvällen for jag till honom och grillning i mörkret med hans familj stog på schemat.
 
En sisådar sammanfattning men vad gör det?
 
Hoppas er vecka varit fin!
 

Svar på frågelådan!

2014-03-23 @ 15:53:55 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
Hur mycket väger du? (är du nöjd med din vikt?)
Hur mycket jag väger ser jag som min ensak och den är irrelevant för andra att veta. Min vikt ser jag som en privat sak med tanke på att den har orsakat mycket problem för mig på olika vis. Jag är inte nöjd med min vikt och skulle gärna vilja vara lättare, mindre. Men det är sjuk-tankar och det är helt fel tankar, jag jobbar just nu så gott jag kan på att acceptera den vikt jag har. På gott och ont är det de som kommer få mig att må som bäst i slutändan.
 
Hur lång är du?
Jag är 159 cm lång
 
Vad får dig att le?
Oj, det var en klurig fråga då det är massvis här i världen som kan få mig att le. Om jag vaknar och har en bra dag, en dag då jag hunnit med alla måsten som gnager i hjärnan. Det är ett exempel, då somnar jag gott! Men om ni vill se fler kan ni kika på min "99 saker jag gillar" lista som jag skrivit förr på bloggen.
 
Hur ser ditt träningsschema ut?
Jag har inget speciellt träningsschema, jag vill inte att träning ska bli ett tvång. Träning ska vara skönt, roligt och givande. Inte ett måste, därför står jag inte riktigt för träningsscheman på den fronten!
 
Vilka övningar gör du när du tränar din rumpa?
Jag squatar, benlyft, rygglyft, utfall och diverse. Det finns oändliga sätt att träna rumpan, men sedan har jag alltid haft en "ank-skärt" genetiskt sätt!
 
Vilken kroppsdel gillar du bäst på dig själv?
Som en extrem glädjedödare måste jag säga att jag inte tycker om en centimeter av kroppsdel på mig själv, jag är självkritisk och det är inget jag väljer att vara, jag bara är det. Det är prestationsångesten och perfektionistan i mig som löper amok. Men jag jobbar dag ut och dag in på att acceptera hur jag ser ut, vissa dagar går det bättre och andra sämre.
 
Kan du inte lägga upp mer träningsbilder och inlägg?
Givetvis om jag känner att det är någonting jag vill dela med mig utav, men jag tänker inte låta sådant stiga mig åt huvudet. Denna bloggen är inte en träningsblogg, det är min lilla virituella dagbok som jag delar med mig av. Men självklart kan träningsinlägg och bilder ordnas. Dessvärre lite mer diskreta, hoppas ni har överseende för det!
 
Jag undrar när du fick börja träna efter du varit sjuk?
Jag fick börja träna nyligen efter att ha haft träningsförbud sedan maj förra året, så jag har inte tränat så länge. När man varit sjuk vill helst alla att man ska kunna vara pålitlig (dvs att man inte fuskar med mat och kompenserar med träning). Och de vill att man ska ha nått en stabilare vikt för att man inte ska rasa eller skada sig, de vill också att man ska tänka efter och vara varsam. Därför är det fortfarande en väldig risk att låta mig träna då jag missbrukade träningen förr, men därför försökter jag så gott jag kan med att ha ansvaret för mig själv. Desto mer man visar att man kan, desto mer litar dina medmänniskor på dig! 
 
Undrar om du hade svårt att följa matschemat i början?
Ja, det hade jag. Jag var van vid att äta små mängder och hade ingen koll på hur en normalportion såg ut. Men eftersom jag hade konstant bevakning av föräldrar så var jag mer eller mindre tvungen att äta, oavsätt om jag så mycket om skrek att jag inte var hungrig. Matscheman kan vara krångliga i början, just för att man kan känna sig mätt och stor hela tiden, mätt konstant och magen kan väldigt lätt bli som en ballongmage (min blir sån fortfarande ibland). Men det är inte för att du äter mycket eller för att du blir större, det är för att din mage vant sig vid små portioner och det blir en omställning. Efter ett tag vänjde jag mig, och nu blir jag till och med hungrig de tiderna jag ska äta enligt matschemat vilket är positivt och ibland jobbigt.
 
Vad tycker du mest om med dig själv?
Det var svårt, men jag tycker om att jag har självinsikt. Jag vet vad som är rätt eller fel. Dessutom tycker jag om att jag är pålitlig, håller löften.
 
Hur tycker du man ska gå klädd i vår/sommar? 
Det kan jag göra ett inlägg om snarast, tack för frågan för detta har jag funderat på länge!
 
Hur mycket får du lov att träna? Blir inte din familj oroliga för att du ska "falla tillbaka" när du börjat träna?
Jag får väl lov att träna på gym kanske 1-2 gånger i veckan. Övningar gör jag varje dag och promenader (som i mitt fall är rätt raska och kan kallas powerwalk) gör jag också varje dag, det beror på hur folk ser träning. Mina föräldrar är väldigt oroliga och ger mig ofta varningstecken, de säger ofta att jag ska ta det lugnt och inte stressa på med träningen bara för att jag får. Även jag är rädd att fallar tillbaka, men det är en risk jag tar och jag försöker lita på mig själv och mitt rätta jag.
 
Topp tre godaste maträtterna enligt dig?
Åh det var svårt! Jag antar att du menar varmrätter? isåfall måste jag säga:
Kålpudding med potatis och brun champinjonsås med grönsaker
Saffranskryddad fisksoppa gjord på lax, torsk och räkor
Taccos (ett säkert val alltid)
 
Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
Om tio år är jag 27 och fyller 28 till hösten. Då hoppas jag innerligt att jag har min drömlägenhet inredd så som drömbilden ser ut i mitt huvud redan nu, vitt vitt och vitt. Jag hoppas jag har ett jobb som jag älskar, jag hoppas att ha en sambo att komma hem till om kvällarna, och dessutom hoppas jag på vänner som bor alldeles i närheten. Ja, kanske också planer på att få en liten bebis? Vem vet vad framtiden erbjuder egentligen!
En annan dröm är att jag bor i ett annat land, träffar nya människor och lever ett helt nytt liv för något år eller två, men det är en annan historia.
 
Var bor du?
Skåne, tio minuters bilfärd från den lilla staden Hässleholm!
 
Hur får du så extremt fina ögonfransar, någon speciell mascara du kan rekomendera?
Åh men gud vad fint sagt! Jag har ögonfransar som egentligen inte syns då de står rakt fram utan någon böjning. De är långa men de flikar sig inte uppåt vilket kan vara jobbigt. Jag har en toppenmascara som heter "Diorshow new look mascara", ni hittar den här och den är en väldans dyr men oerhört bra mascara som inte smular, eller släpper fäste. Jag lägger ett lager på fransarna och låter det torka, sedan ett till och därefter tar jag en ögonfransböjare som jag värmer upp med hjälp av en hårfön, låter ögonfransböjaren svalna till för att jag inte ska bränna fransarna eller ögonlocken. Och sedan böjer jag fransarna två omgångar på vardera öga. Sedan stannar dem där hela dagen! Tips tips!
 
När du blev sjuk i anorexi, vad fick dig att ta emot hjälp? Var du inlagd eller har du fått hjälp i öppenvården?
Det som fick mig att be om hjälp var att alla jag älskade mådde hemskt, just på grund av mig. Min familj var orolig och rädd, mina vänner likaså och jag gjorde det enbart för att jag älskade de så pass mycket att jag satte deras mående före mitt ego. Det har jag kommit långt på, och jag är stolt över att just jag tog initiativet tillslut efter många om och men. 
Jag var inne på mellanvården alla dagar i veckan från 9 på morgonen till 3-4 på eftermiddagen, där jag hade vila, åt, vila, åt, sjukgymnast, psykologprat, massage och diverse för att få ner min stress och ångest. Jag blev efter tre-fyra månader utskriven därifrån då jag gått upp i bättre vikt och mina föräldrar hade fått lära sig hur man tacklar med problem angående min sjukdom som de inte visste hur de skulle hantera innan. Jag gick från heltid på mellanvård (utom helger) till några dagar i veckan, till sedan utskrift. Därefter skickades jag direkt till öppenvård, det innebär att man går till behandlaren och pratar, man väger sig och tar puls/blodtryck. Man ser till att man inte faller tillbaka och det är en slags efterbehandling, den går jag fortfarande på.
 
Vad är det finaste du vet?
Mina nära och kära är de finaste jag vet, och att vara älskad. Det är också himla fint.
 
Tycker om din blogg så mycket, en riktig förebild är du! Vem är din allra bästa vän?
Åh tack tack, blir så himla glad!! Jag har ingen allra bästa vän, men det finns två människor på denna jord som jag skulle kunna berätta allt för, mina stödpelare i livet. Men de vill jag inte kalla bästa vänner, de vill jag kalla för syster och bror. För de är som min familj, johanna och robin för att nämna namn. Ni har sett dem i bloggen innan tror jag!
 
Står du och din bror nära?
Nej, vi är väldigt långt ifrån varandra. Men vi lär väl växa ihop med åren tror jag, hoppas jag.
 
Vad vill du jobba som?
Jag har lite dröm om en frilandsfotograf, dessutom har jag lite av en vilja att hjälpa andra med samma problem som jag men om jag kommer arbeta så vet jag inte. Att arbeta med människor är kul, jag gillar också skönhet och kosmetika. Men jag har ingen stor dröm om ett jobb just nu.
 
Vad använder du för ögonfransböjare, var har du köpt den och vilket märke osv? För jag har provat ett par olika men ingen har direkt funkat så bra...Har du ganska korta i vanliga fall eller? Jättevackra ögon!
Tack för komplimangen fina du! Vilket märke är en väldigt bra fråga, jag har inte koll på det. Men jag kan inte få mina ögonfransar att stå upp om jag bara använder en ögonfransböjare direkt på fransarna utan mascara eller utan att den är upphettad, då har det knappt någon effekt på mig heller! Testa mitt tips som jag nämnde några frågor upp, jag är säker på att det kommer funka, var försiktig dock!
 
Haha har alltid undrat så får väl passa på och fråga här.. dina mjuka mackor ser så otroligt goda ut vilken bröd är de :)? o måste bara säga att du är sån otroligt stark&fin tjej och fortsätt kämpa du är värd allt bra ett frisk liv ger!
Det brödet ni ser på alla mina frukostar är Finax Osötat och gott fullkorn. Väldigt gott, och det brödet jag fastnat för mest hittills! Tack, så fin du är. Det värmer något enormt!
 
 
Tack för alla frågor och fina kommentarer som jag fått ta emot de senaste dagarna, ni är bara för bra och uppmuntrande. Glöm aldrig hur fina ni är, hela bunten! Hoppas ni fick de svaren ni sökte och om inte får ni gärna höra av er till mig här eller på min mail (ccmp@hotmail.se). Nu har jag fått så mycket inläggs-inpiration och lite mer pepp till att uppdatera bloggen bättre. Ha nu en fin söndag!

Jag vet inte vad mellanrummen mellan sekunder kallas, men jag tänker alltid på dig där

2014-03-22 @ 09:57:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (11) | Trackbacks ()
 
Hemköpt avokado låg i grönsakslådan i kylskåpet, och jag kände för någonting nytt. Avokado åt jag förr, så varför inte testa på det igen fast på mackan, och tillsammans med citronpeppar pudrat ovanpå? 
Det var ca hur gott som helst och definitivt en helt ny helt underbar favorit. Den lär ni nog se fler gånger här i bloggen må jag säga, mumma!
Grönt te var det också längesedan jag drack, ja te överhuvudtaget. Men idag kände jag att jag behövde något värmande i kroppen, då hela jag är lite mer åt det nedstämda hållet idag.
Slog mig ner i sängen tillsammans med denna dunderfrukost bestående av advokado-macka, te och naturell yoghurt toppat med granola och jordgubbstärningar och om det var gott? ja det var det verkligen. Den godaste frukosten jag ätit på länge om jag ska vara ärlig, behövligt och fint.
I lugnan ro spenderade jag denna morgonstund med mig själv, mina egna tankar och tillsammans med ett avsnitt av "The Vampire Diaries" på skoldatorn, försöker färdigställa ett mentalt dags-schema i huvudet och kommer inte fram till så mycket. Inte mycket mer än att jag ser fram emot en lång promenad för mig själv nu innan lunch. 
Dagens planer blev inställda och läppen hänger lite för det, men det är sånt som sker och så får det helt enkelt vara. Istället får jag försöka göra det bästa av det bästa, fokusera på min kamera, fotografera, samla inspiration, skriva i dagboken och redigera bilder. Och om tiden räcker till vill jag träna, duscha, städa och allt vad jag kan för att slippa tänka för mycket. Kanke spenderar jag dagen helt själv, kanske så ändras planerna. Men just nu vill jag bara rensa tankarna som hänger i luften.
 
Hoppas ni får en fin lördag, och glöm inte frågelådan!
 

Fredagsbestyr, och lördagsplaner

2014-03-21 @ 15:55:50 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Kommer hem till ett något städat rum efter att jag lämnat det stökigt imorse, med hans tröja vikt på de bäddade lakanen. Den doftade hans parfym, hans underbara armani. Doften som blivit hans signatur, den doften jag älskar så mycket. Idag är det fredag, en lång promenad och sedan siktar jag mot bussen till stan där jag äter kvällsmat med mina två flickor, kameran hänger med på promenaden och i hörlurarna kommer fredagspodden att spelas. Imorgon förbereder jag mig för morgonträning, och sedan roligare bestyr som jag ska berätta för er senare imorgon. 
 
Ha det fint, ta hand om er!