Behöver bara brista

2014-06-30 @ 18:43:22 | Permalink | Allmänt
Ensam, det var jag och då skulle det vara perfekt. Tid till mig, och bara mig, tid för att låta allt brista. Låta tårar flöda och ventilera systemet som sedan ett tag nu varit som igenpluggat. Jag går runt som ett åskmoln, bara väntandes på att kunna braka ner i ösregn över allt i min väg. Jag satte mig i sängen och tänkte "nu, nu är det dags". Men ingenting, tomhet. Att ligga och titta rakt upp i taket veta att någonting är fel, att någonting inte står rätt till. Hela tiden känna känslan av att vilja ligg-gråta-hysteriskt tills ögonen svullnar upp och inte bry sig om någonting annat för att känslan av att släppa taget om alla känslor som annars hålls tillbaka är för övervinnande och befriande. Men istället blev jag kvarliggandes med en ångest som hela tiden växer i mig, ligger kvar och blir nästan klaustrofobisk i min egen kropp. Och det svåraste är att jag har inte överhuvud taget någon aning om varför, det enda jag vet är att jag inte vill må som jag gör nu. Det kryper i mig och jag vill bara åla mig ur mitt egna skinn med jämna mellanrum bara för att kunna få en paus från allt kaoserande som pågår inom mig, en tickande bomb, en aktiv vulkan. Behöver luft, behöver känna någon form av frihetskänsla om det så bara är för några minuter, behöver någonting att glädjas lite extra åt. Någonting som får kroppen och sinnet distraherat. Men mest av allt behöver jag bara brista.

Kommentarer
Postat av: Johanna Strand

Hjärtat, jag vill försöka skriva något peppande och stöttande just nu och försöka hjälpa dig men det är så svårt när du själv inte riktigt vet vad det är som trycker på och tynger dig. Det är tråkigt att du ska behöva känna och må såhär, och jag hoppas för din egen skull att det snart kommer så du väl kan lägga det bakom dig.
Men du vet om att du alltid kan gråta ut hos mig, min famn finns alltid här för dig om du så bara vill sitta omfamnad i timmar och låta tårarna komma. Prata ut som gråta ut, vilket som så är jag här för dig min fina i precis alla lägen! ♥

2014-06-30 @ 23:37:51
URL: http://johannahenriettas.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du berätta?:

Trackback